Just My Luck (1957) – filme online

Just My Luck (1957) – filme online

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Norman lucrează într-un magazin de bijuterii şi visează să se întâlnească cu decoratoarea de vitrine de la magazinul de vizavi. Şi-ar dori sa-i cumpere acesteia un pandantiv de diamante, dar realizează că ar trebui să strângă bani timp de peste o sută de ani pentru acest lucru. Cineva îi propune să parieze o liră pentru şase curse de cai. Când primele cinci curse îi ies, agenţia îi datorează deja 16000 de lire şi cu toţii intră în panică. Viitorul tuturor depinde de ultima cursa rămasă pe biletul lui Norman. Ce e oare de făcut?

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  2 comentarii
  1. Bogumil | 2013-09-19

   toate filmele lui “Norman” sunt bune exceptie sunt poate musicalurile dar si acelea merita vazute au parfumul lor, Norman este cotat un gigant in filmele de comedie alaturi de c.chaplin si stan & bran, va recomand sa nu ratati filmul !

  2. marius.ed | 2013-09-19

   super film cu NORMAN un actor de legenda

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Badlands (1973) - Banda sălbatică
  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net