Kapitalism Reteta Noastra Secreta ( 2010 )  – documentar online

Kapitalism Reteta Noastra Secreta ( 2010 ) – documentar online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Kapitalism Reteta Noastra Secreta ( 2010 ) – documentar online

GEN FILM: DOCUMENTARE
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Documentarul descrie parcursul nostru de la comunism la o economie originală de piaţă. Şi cine ştie mai bine cum a fost drumul decât câştigătorii?
Filmul îi adună laolaltă pe cei mai mari magnaţi din România şi încearcă să afle ce i-a mânat pe ei în luptă. Urmăriţi-i la ei acasă, în reuniuni de afaceri sau în croazieră cu iahtul – şi aflaţi care e reţeta lor.
La noi, Capitalismul începe cu litera K – un cocktail exotic în care se amestecă banii, puterea şi trecutul comunist. Degustaţi!
Pornind de la ideea fictivă că fostul dictator Nicolae Ceaușescu ar face o vizită prin România anului 2009 și s-ar declara satisfăcut de faptul că persoanele din nomenclatura comunistă s-au descurcat excelent și în capitalism și ocupă funcții importante în structurile actuale ale puterii de stat, Kapitalism – Rețeta noastră secretă încearcă să raspundă la întrebarile cum au făcut primul milion de dolari moguli ca Dinu Patriciu, George Copos, George Becali, Dan Voiculescu, Dan Diaconescu, Ioan Niculae, George Pădure sau Dan Ioan Popescu și cum s-a transformat capitalul de stat în capital privat?
Miliardarul Dinu Patriciu, care a înființat în anul 1990 prima firmă privată din Romania, și anume biroul de arhitectură Alfa și care a obținut 2 miliarde de euro din vânzarea companiei Rompetrol, sintetizează evoluția capitalismului românesc desenând pe o coală de hârtie un rechin, o balenă și o caracatiță.

Anul lansarii: 2010

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

7 comentarii
  1. valahu | 2012-12-25

    …o capodopera filmul…muzica,filmarile…si chiar si comentariile intervievatilor…frumoasa faza de final,cand se intreaba “cine plateste nota”?…si cel mic isi intoarce capul spre camera…HEI,ROMANI…TREZITI-VA!!!

  2. dana | 2012-12-07

    este un documentar despre capitalism, facut EXTREM DE PROOOOST!!!!! cel care a pus voce este sub orice criticaaaaaaaa. te ia somnul sau mai rau, iti vine sa nu l mai urmaresti!!!! singurul plus, FAPTUL CA A REUSIT SA LE IA INTERVIU ‘miliardarilor astia de carton’ ….

  3. new lucas | 2012-11-23

    adevarat!…cu totii isi merita statutul de ”baieti destepti” …cat despre restul de 68% din populatia romaniei (sunt doar invidiosi) :)))))

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Bad Day for the Cut (2017)
Neruda (2016)
Aus dem Nichts (2017) - În întuneric

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!