Kapo (1961) – filme online

Kapo (1961) – filme online

Vezi trailer
NOTA IMDB
8.5
NOTA USERI
NOTA IMDB
8.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

14 comentarii

O nominalizare Oscar.

Edith, o adolescentă evreică din Paris este deportată împreună cu familia sa şi cu toţii sunt trimişi în lagărul de concentrare Auschwitz. Acolo, după un timp Edith ajunge prostituata conducătorilor lagărului.
În lagăr sosesc prizonieri ruşi, ea se îndrăgosteşte de un soldat rus, Sasha, şi împreună vor pune la cale evadarea tuturor prizonierilor.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  14 comentarii
  1. lio | 2015-01-18

   pentru pepy care zice ca “decat aceea ca filmul acesta e fictiune iar ce s-a intamplat cu bunicul si mama mea sunt fapte reale si altele pe care le-am auzit de ceilalti germani care au avut norocul sa se reintoarca din lagar.” citeste daca gasesti in romana catea ” se questo e un uomo” si o sa intelegi perfect si filmul acesta…este o fictiune pentru ca sa facut filmul dupa carte ” se questo e un uomo” sunt persoane care dupa ce au citit catea la Auschwitz pentru a vedea unde au fost oamenii inchisi…arsi…gazati…pentru a fi omorati..din cauza ca erau fff multi….erau transporturi de cate 400-500 de oameni pe zi…si filmul acesta nu este depate de adevar….exceptand partea cu Edith ca se culca cu aia…si a ajuns kapo….daca gasesti cartea in lb romana o sa intelegeti ce a fost acolo….Abator de oameni se poate zice….

  2. cristel050 | 2014-08-19

   stimate pepy sau cum vrei dta ,scrie mai bine o carte ca tot iti place sa-ti dai cu parerea cam peste tot si poate o sa fie buna la bomboanele agricole de pe stadioane ,in rest numai de bine

  3. jesmina | 2014-05-31

   Trist…

  4. florin | 2014-01-29

   foarte bun filmul

  5. neshama | 2014-01-21

   film bun ,recomand si siteului multumiri

  6. costy | 2014-01-07

   Nu vreau să fiu înțeles greșit, am trăit printre sași și îi știu și de buni și de răi la fel ca și românii, dar când țara era sub ocupație de facto, au fost un pic mai buni ca ungurii. Ei erau rasa aleasă, noi ceilalți niște râme. Nu vreau să dezvolt, ași avea ce spune, dar toate au trecut. Dar nu trebuie să uităm că Germania a pornit multe războaie, din evul mediu și până mai acum. Toate au zguduit Europa și singurul scop a fost jaful. Îmi pare sincer rău pentru toate victimele, dar vina o poartă elitele indiferent de țară și neam, care au altă structură morală și care nu au milă de nimic, la aceștia primează mărirea și orgoliul, iar câteodată pălește în fața acestora și propria lor siguranță. E o vorbă, cine seamănă vânt culege furtună.

  7. George | 2013-11-05

   Un film interesant, din pacat, asa dupa cum bine stiam, au avut de suferit doar evreii saraci, fara aparare…..deh..

  8. salem | 2013-10-26

   In sfarsit o persoana care are dreptate.foarte bun comment-ul tau peppy…prea mult omenirii i-a fost data inspre digerare holocaustul evreilor si atrocitatile comunismului au fost uitate undeva in ceata timpului…armata eliberatoare rusa my ass!!! noul val de criminali a dat navala peste omenire si culmea e ca inca mai dainuie

  9. pepy | 2013-10-25

   Un film bun, merita vazut. Dragul meu , Bogumil, regret sa va spun ca holocaustul provocat de comunism e incomparabil mai mare decat cel al evreilor, care de fapt au instaurat comunismul peste tot. Doar in URSS in vremea comunismului,Stalin a omorat mai mult de 20 milioane de oameni si asta nu pe timp de razboi cum a facut-o Hitler, iar in tarile satelite printre care si Romania au lichodat in inchisori elitele neamului romanesc. Bineinteles ca nu aprob nici un fel de crima si simt compasiune pentru victimele holocaustului evreiesc , dar cifra de 6 milioane este mult exagerata e manipulare , oricum daca ai ucis un singur om ai ucis intreaga umanitate. Mama si bunicul meu romani de origine germana au fost dusi in 1945 alaturi de alti germani in lagar de munca fortata in URSS unde bunicul meu a murit iar mama s-a intors dupa 5 ani timp in care nimeni n-a stiut nimic despre ei. Mama mea avea 19 ani si a fost amanta unui supraveghetor rus timp de 3 ani acceptand acest lucru pentru a scapa cu viata, nici o diferenta cu Edith din film , decat aceea ca filmul acesta e fictiune iar ce s-a intamplat cu bunicul si mama mea sunt fapte reale si altele pe care le-am auzit de ceilalti germani care au avut norocul sa se reintoarca din lagar. Asta nu a fost holocaust???? sau miile de romani schiloditi si ucisi in lagarele comuniste???? Mai mare holocaust decat cel comunist nu exista si sper sa nu mai avem parte de vreunul niciodata. Nu va mai lasati asa usor manipulati ca sunt maestrii in a atinge coarda sensibila tocmai pt a abate atentia de la atrocitatile pe care ei le fac incontinuu tuturor de cand lumea. Sa ne deschidem ochii larg, sa nu digeram tot ce ne servesc ei si sa ne informam si din alte surse decat cele controlate de ei. Mila si respectul pentru toate fiintele Domnului !!!

  10. alex | 2013-10-24

   Din cate stiu eu germanii aveau reguli foarte stricte priviind relatiile sexuale cu persoanele din alte rase considerate de ei inferioare. Ofiterii si soldatii SS au fost cei mai fanatici si nu cred ca incalcau o asemenea lege. Filmul este facut de cei care conduc lumea si au tot interesul sa fabrice o istorie cum le convine lor.

  11. etelka | 2013-10-24

   pacat ….dar adevarat,,,

  12. aur | 2013-10-22

   De ce atat de schematic, rece si fara sentiment tratat acest film, cu un scenariu generos si o atentie deosebita pentru detaliu? M-a dus mintea la o scapare regretabila a lui Pontecorvo, la un esec asumat, de dragul unui curent al momentului. Dar am prins cheia abia la sfarsit, recitind acea constatare a personajului principal: “ne-au inselat!…”, unde, printr-o transfigurare a sentimentului de vinovatie, a colaborarii dintre fascistii italieni si cei germani, Pontecorvo cauta o justificare. Filmul nu e decat o incercare subtila de a acoperi pacatele italienilor in asocierea cu regimul nazist care a dus la comiterea acelor crime de nesters din istoria omenirii.

  13. ele | 2013-10-22

   f frumos.

  14. Bogumil | 2013-10-22

   binenteles ca nimic nu se compara cu holocaustul provocat de nazisti insa acest film este destul de real incat sa ne facem o idee despre “tratatia si exploatarea detinutilor si prizonierilor din lagarele de concentrare – exterminare,
   un film greu de inghitit sau de digerat insa ce pot spune din cate am vazut pina acum acesta este de departe cel mai real dupa vizionarile de pe documentare se pot vedea si pe youtube filmate de soldatii si gradatii ss germani in pelicule alb-negru. recomand vizionarea pt cei care mai vor sa afle cate ceva despre istoria sumbra acelei perioade de razboi.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Wonder (2017) - Minunea
  Cold Skin (2017)
  A United Kingdom (2016)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net