Vizioneaza filme online

Karen llora en un bus (2011) – filme online

Karen descoperă după 10 ani de căsnicie că visele ei au fost lăsate în urmă, dedicându-și viața de până acum exclusiv familiei, fapt pentru care această greșeală a costat-o tinerețea ei.Acum ea decide să-și ia viața pe cont propriu și cu economiile făcute, închiriază o cameră în centrul Bogotei și încearcă să-și găsească un loc de muncă, dar, vârsta și lipsa de experiență face ca totul să devină dificil.
Karen trebuie acum să decidă între a-și urma viața de dinainte sau să-și continue visul…

Tags: , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Karen llora en un bus (2011) – filme online

 1. Emanuel a comentat: 27/06/2015 ora 18:37

  Un film bun, crud si adevarat …
  Pare realist, dar totus, domestic. Sincer, eu cred ca a fost prea simplu… viata e mai complicata, si rareori gasesti asa usor un sprijin. Bunenteles, tot un film ramane(eparte de realitate) . As vrea sa afirm insa alte puncte de vedere decat cele sustinute pe-aici si prin media…
  Privind putin mai spiritual lucrurile, chiar mergand doar 100 de ani inapoi, vom realiza ca drepturile femeii si emanciparea ei sunt, cu siguranta, o manipulare maiastra a celor ce conduc lumea si sunt avizi de putere… Va provoc pe toti sa cercetati cu de-amanuntul istoria si sa vedeti urmarile acestei emancipari in caminele familiste. Nu mai exista cineva care sa sustina familia, cei sapte ani de acasa au disparut din conceptul generatiei noastre, copiii ne sunt crescuti de crese, gradinite si scoli, intr-un asemenea mood incat vor suna si vor raporta (fiind dreptul lor) orice”abuz” din partea parintilor, in incercarea de a-i limita si de a-i educa… Guvernele au ajuns sa-si atinga scopurile si sa obtina mai mult decat un impozit de la o familie, iar bancile reusesc sa stoarca tot ce se poate stoarce de la fiecare cetatean de rand… am ajuns ”pe mana lor” deoarece familia ne e condusa de diferite institutii si copiii nostri uita sa ne mai iubeasca intr-un mod normal. Ne vom mira in ziua in care vom ajunge la azile de batrani sau chiar cand ni se va propune eutanasierea …? Stiati ca este un subiect de actualitate in Europa ?!?Dar ca Miscarea de emancipare a femeii a fost sponsorizata de Banca Mondiala ..?
  Suntem naivi, usor de manipulat si foarte nepasatori in ce priveste binele societatii noastre… Am devenit Umanisti in loc sa ramanem Teisti ne asezam pe noi insine in centrul atentiei, in loc sa ne amintim ca am fost creati …Acceptam sa ne fie infiati copiii de catre cupluri de homosexuali, deoarece vedeti … ne-am emancipat… viitorul nostru este intr-adevar gri (inchis) … vai noua daca nu revenim la standardele vechi … Uitati-va la cele mai dezvoltate tari, la marile imperii … Parintele si capetenia caminului era numit Domn(ul meu) si sotia isi crestea copiii in frica si temere(respect) fata de cel ce raspundea pentru intregul camin. S-au dus acele vremuri … au aparut violurile, prostitutia, sinuciderile … de fapt, priviti atenti acest film ca va va spune chiar el, cum o femeie prefera sa nu-i dea sacoul sotului ei, deoarece nu mai vrea sa fie supusa… gaseste intr-adevar iubirea, si cand si aceasta din urma cere un simplu sacrificiu (un gest simplu , de iubire…. ”da-mi te rog sacoul”), femeia isi ia ramas bun … o nebunie , nu alta !

  Da, filmul e real… e nasol de tot, dar e real ! Invatatura pe care o tragem de aici depinde ne noi … ne prostituam, ne taiem venele, ne abandonam copiii, furam mancare/cele necesare, cersim, mintim, na imbatam … toate poruncile lui DUmnezeu, (BUNE, datatoare de viata si ordine) sunt calcate deoarece Eva hotaraste sa fie desteapta… sa incerce si altceva… Cititi atenti blestemul lui Dumnezeu asupra stramosilor nostri … stiati ca putem traii si fara acel blestem , daca traim in acultare de Dumnezeu ??? Stiati ca o femeie poate iesii din blestemul Evei ascultand ??? Schimbati-va mentalitatea si veti fi fericite ! Supuneti-va sotilor si veti fi iubite cu adevarat! Respectatii si dati-le atentie si veti devenii regine !

 2. amos klein a comentat: 05/10/2014 ora 00:58

  Un film desprins dintr-o realitate crudă.O pilulă amară servită fără ocolișuri.Un film bun.*(ms amo!)

 3. lacramioara a comentat: 22/06/2014 ora 05:13

  Este crudul adevar,o femeie greseste cind isi pune sufletul in palma unui barbat si arenunta la sevici,atunci a renuntat la libertate,a iubi nu inseamna sa subjugi pe celalat ci sa-l lasi liber.

 4. Oana a comentat: 21/06/2014 ora 20:58

  Un film despre viata. Trist, dar din pacate este crudul adevar din viata multora ca personajul din film.

 5. ada a comentat: 21/06/2014 ora 20:24

  Pentru femeile implinite in dragoste, ca si pentru barbati, cred ca va parea plictisitor si nerealist. Pentru cei care se regasesc insa…va da de gandit. Cat esti dispus sa sacrifici pentru a fi tu insuti?

 6. jojo a comentat: 21/06/2014 ora 16:31

  Deprimant si gri!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *