Keeping Mum – O dădacă plină de surprize (2005) – filme online

Keeping Mum – O dădacă plină de surprize (2005) – filme online

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI

Keeping Mum – O dădacă plină de surprize (2005) – filme online

GEN FILM: COMEDIE
6.8
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

16 comentarii

ANUMITE SECRETE TREBUIE SA RĂMÂNĂ… ÎNGROPATE.

Adormitul sătuc englez Little Wallop este pe cale să fie trezit la viaţă.
Visătorul preot Walter Goodman (Rowan Atkinson), soţia sa nemulţumită Gloria (Kristin Scott Thomas) şi cei doi copii, Holly şi Petey, aşteaptă sosirea noii bone, Grace Hawkins (Maggie Smith).
Gloria este o femeie care rezistă tot mai greu problemelor din viaţa ei. Tânăra ei fiică e nimfomană, băiatul ei e permanent ţinta bătăuşilor, iar căsătoria cu Walter a intrat demult în monotonie.
Aşadar, nu e de mirare că nu reuşeşte să reziste avansurilor unui american expert în golf, Lance (Patrick Swayze). Salvarea pentru această familie vine din partea lui Maggie Smith, o femeie blândă, cu un zâmbet pentru toată lumea şi un răspuns pentru orice.
Dar Grace e mai mult decât ceea ce pare.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net