Vizioneaza filme online

Keeping the Faith – Preotul, rabinul şi fata (2000) – filme online

Buni prieteni înca din copilarie, Jake Schram (BEN STILLER) si Brian Kilkenny Finn (EDWARD NORTON) sunt doi burlaci tineri, aratosi, încrezatori si plini de succes, care locuiesc în zona aristocratica a West Side din New York. Când Anna Reilly (JENNA ELFMAN), prietena lor din adolescenta, acum o frumoasa si prospera femeie de afaceri, se reîntoarce în oras, ea reintra navalnic în vietile si inimile lui Jake si Brian. Dragoste cu nabadai, într-un neobisnuit si complicat triunghi sentimental: un preot romano-catolic, Brian, si un rabin, Jake, iubesc amândoi aceeasi femeie.
Idea acestui film i-a venit lui STUART BLUMBERG cu câtiva ani în urma, pe când, tânar scenarist de comedii pentru televiziune, vizita o librarie în timpul unor filmari.” Auzisem multe si savuroase anecdote cu rabini si m-am gândit ca nu mai scrisese nimeni pâna acum o asemenea poveste”, spune BLUMBERG.

EDWARD NORTON s-a aratat entuziasmat de idea lui BLUMBERG: “Mi-a reamintit reusitele filme despre triunghiuri sentimentale, precum “Jules and Jim” si “Broadcast News”. Despre ceva atât de hazliu nu mai auzisem vreodata.”
Desi cele doua personaje principale sunt clerici, scenariul lui BLUMBERG îi prezinta în dimensiunea lor naturala, cea a doi tineri obisnuiti: “Îmi plac personajele pe care spectatorii, din cine stie ce motive, le percep ca fiind din afara perimetrului lor de cunoastere, dar care îsi dezvaluie adevarata lor latura umana ce îi apropie de ceilalti”, marturiseste scenaristul.
Regizorul EDWARD NORTON s-a identificat cu portretul celor trei tineri aflati în culmea succesului: ”A fost explorat un fenomen de care m-am lovit si eu”, ne spune el, “acela al oamenilor care, ajunsi la capatul unui lung drum de ambitii si idealism si încununati de împliniri, devin putin prea încrezatori.”
“Ei ajung sa considere ca anumite lucruri îi privesc numai pe ei însisi”, continua NORTON. “Si pentru mine, o poveste despre întâlnirea unor trei astfel de oameni capata nuante ironice, hazlii, pe masura ce apropierea dintre ei determina renuntarea la unele dintre confortabilele lor conceptii.”
“M-am gândit ca ar fi un rol diferit de altele pe care le jucasem” ne spune NORTON, actorul care terminase filmarile la “Fight Club”, în regia lui DAVID FINCER, doar cu putin timp înainte de a-l interpreta pe tânarul preot catolic. Când accepta un rol ,mai declara NORTON, o face evitând personajele care sa-i semene. “Aleg întâmplari si trairi diferite de propria mea experienta”, explica el. “Sunt astfel obligat sa caut si sa încerc sa înteleg”.

Rating:
AG AUDIENȚĂ GENERALĂ

Tags: , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Keeping the Faith – Preotul, rabinul şi fata (2000) – filme online

 1. Cornelia a comentat: 07/02/2016 ora 09:20

  Imi place Edward Norton, dar nu e bun regizor! :fhd:

 2. Nick a comentat: 22/03/2015 ora 20:59

  Comedioara….

 3. Clara a comentat: 22/03/2015 ora 00:19

  Bun film !

 4. ana m a comentat: 21/03/2015 ora 22:16

  Un film foarte bun.. Merita vazut ..

 5. gezas crist.ina a comentat: 21/03/2015 ora 09:41

  Merita vazut. 🙂 Sa faci ce zice popa, nu ce face… Rabinul 😆 . Asa ceva doar in filme vedem, doar in filme este posibil sa se intample modul in care isi “practicau” cei doi religia. In realitate nu o sa vedem asa ceva, din pacate. Pentru ca toti sunt “infipti” in dogmele si “obiceaiurile” lor. Va recomand sa vedeti si filmul Exodus: Zei si regi. Comentariile, mai ales (au aparut mai multe si apar in continuare si altele) . La fel si filmul Tore tanzt – Ferit de rele (si comentariile de acolo) . Merita vazute. :fhd: :fhd: :fhd:

 6. cristi a comentat: 20/03/2015 ora 22:03

  Un film bun ,merita vazut .

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *