Key Largo (1948) – filme online

Key Largo (1948) – filme online

Vezi trailer
7.9
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI

Descriere film

2 comentarii

Un premiu Oscar.

Frank McCloud (Humphrey Bogart) călătoreşte spre un hotel în decădere din Key Largo pentru a onora memoria unui prieten ce a murit cu glorie în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Văduva prietenului său, Nora Temple (Lauren Bacall), şi tatăl aflat într-un cărucior cu rotile , James Temple (Lionel Barrymore), manageriază hotelul şi îl primesc cu căldură, dar în curând toţi trei se vor dovedi a fi prizonierii virtuali ai hotelului după ce acesta este acaparat de o bandă de gangsteri conduşi de Johnny Rocco (Edward G. Robinson) care se opriseră acolo pentru a aştepta trecerea unui uragan.
Domnul Temple îl contestă frecvent pe Rocco dar ,datorită infirmităţii sale, această luptă este exclusiv verbală. Dezgustat de ororile războiului, Frank refuză să acţioneze, dar tratamentele la care Rocco o supune pe amanta sa alcoolică, Gaye Dawn (Claire Trevor), precum şi complicitatea acestora la moartea unor indieni precum şi apariţia şerifului din regiune încep să-l motiveze pe McCloud să treacă peste lipsa lui de reacţie…

IMDB : 7,9

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net