King of California – Regele din California (2007) – filme online

King of California – Regele din California (2007) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

King of California – Regele din California (2007) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, DRAMĂ
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Miranda şi Charlie, tatăl ei maniaco-depresiv, se lasa antrenaţi într-o aventură nemaipomenită. Charlie, un bărbat care şi-a dedicat întreaga viaţă pasiunilor sale şi şi-a petrecut ultimii doi din viaţa într-un spital de boli mintale, îşi convinge fiica adolescenta să-i fie alături în ultima nebunie: căutarea unei comori îngropate de misionarii spanioli în California.

Produs de Alexander Payne şi Michael London, “King of California” este debutul în lungmetraj al regizorului Mike Cahill.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Get Adobe Flash player

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Badlands (1973) - Banda sălbatică
    Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
    American Splendor (2003) - Splendoare Americana

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net