Kirschblüten – Hanami – Flori de cireş (2008) – filme online

Kirschblüten – Hanami – Flori de cireş (2008) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Kirschblüten – Hanami – Flori de cireş (2008) – filme online

GEN FILM: DRAGOSTE, DRAMĂ, ROMANTIC
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

31 comentarii

O nominalizare Berlin, o nominalizare Academia Europeană de Film.

Trudi află că soţul ei, Rudi, este bolnav şi că nu mai are mult de trăit. Ea decide să nu îi spună acest lucru şi crede că ar fi cel mai bine să încerce să îi facă ultimele luni în viaţa să treacă într-un mod cât mai plăcut. Primul lucru pe care îl fac împreună este să îi viziteze pe cei doi copii ai lor în Berlin. Atât Karl, care are o familie, cât şi Franzi, care locuieşte împreună cu iubita ei, nu sunt prea interesaţi de vizită părinţilor lor şi îşi doresc ca ei să plece cât mai repede înapoi în provincie.
Trudi propune apoi ca ei doi să meargă la Marea Baltica pentru o mică vacanţă. Deşi nu este foarte entuziasmat de această idee, Rudi acceptă. Acolo, în timpul vacanţei, Trudi moare subit, iar Rudi rămâne singur. În scurt timp, Rudi afla că soţia sa avea o pasiune deosebită pentru Japonia şi că toată viaţa ei şi-a dorit să trăiască acolo. Impresionat de verva cu care Trudi strânsese atât de multe informaţii şi imagini despre cultura japoneză, el se decide să viziteze țara niponă. Acolo, Rudi îşi găseşte un nou scop care îi va schimba cursul vieţii.

O poveste a cărei formă tumultoasă prezintă prin intermediul unei iubiri, pur altruiste, adevărata însemnătate a vieţii însăşi.

IMDB : 7,7

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net