Kokoda (2006) – filme online hd

Kokoda (2006) – filme online hd

Vezi trailer
6.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
6.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Este 1942. Armata imperială japoneză cucereşte rând pe rând toate insulele din sud-estul Asiei şi ameninţă Australia cu invazia. America nu poate veni în ajutor, pentru că generalul McArthur este blocat în Filipine. 10 000 de soldaţi japonezi înaintează spre Kokoda, o aşezarea din sudul mării insulelor Papua- Noua Guinee. În calea lor sunt doar soldaţii australieni de intendenţă, aşa numiţii „Chokers”, voluntari trimişi să alinieze vasele şi sã sape drumuri, neantrenaţi şi neechipați cu cele necesare unei lupte, unii dintre ei bolnavi de dizenterie şi malarie. Într-o înfruntare de 1/10, prin eroism, sacrificiu şi hotărâre, pentru prima dată în cel de-Al Doilea Război Mondial, armata japoneză a fost oprită din înaintare.

IMDB : 6,2

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

5 comentarii
 1. Lionel | 2016-04-15

  Un film cu japonezii, dar fără japonezi… păcat…

 2. Stef | 2016-03-25

  @Klaus B…pe langa faptul ca tie iti este foame de litere si in curand vei pagubi limba romana de toate resursele sale, eu propun sa te sinucizi ca sa faci un bine planetei, mai multi carbuni pentru noi, intelegi ce zic? Ce logica de scelerat poti avea…

 3. Klaus.B | 2016-03-04

  Un film despre razboiul primitiv de acum 80 de ani,amintiri din copilarie.U n lucru interesant despre acest razboi este ca adus un mare echilibru de populatie global,daca nu avea loc acest razboi petrolu si carbunele era consumat pana in anul 2010 in intregime,dar fiindca au murit atatea generati de oameni peste 100 de milioane,cresterea demografica a fost schimbata in negativ.Noi oameni suntem niste lacuste pe Pamant.Vom consuma resursele fosile pana vom arde complect singurul lucru ce sta intre noi si raceala mortala a spatiului,atmosfera .

 4. Dio | 2016-03-02

  E nasol … nu mi-a placut !

 5. doina | 2016-03-02

  o lectie de istorie, film bun, multumesc HD!!!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Winchester (2018) - Casa spiritelor
Cleanskin (2012) - Masca inocenţei
3 Days to Kill - Condamnat să ucidă (2014) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!