Kotpanum chonio – Fata Care Vinde Flori (1972) – filme online

Kotpanum chonio – Fata Care Vinde Flori (1972) – filme online

Vezi trailer
6.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Kotpanum chonio – Fata Care Vinde Flori (1972) – filme online

6.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Țara este ocupată de imperialiştii japonezi. Koppun vinde flori la piaţă pentru a obţine nişte bani să cumpere medicamente pentru mama ei bolnavă. Fratele ei a aderat la mişcarea de rezistenţă şi Koppun i se alătură, sub conducerea marelui conducător, tovarăşul Kim Il Sung, pentru izgonirea ocupanţilor străini.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  1 comentariu
  1. Remington | 2014-04-17

   :))) A dracului pielea pe ei de comunisti :))). Oricum, imi amintesc filmul. Ne-a fost servit de TVR, prin anii 80. Eram copil, dar imi amintesc cum se prapadea taica-meu de ras, in timp ce o matusa cam saraca cu duhul, aflata in vizita la noi, plangea de sarea camasa de pe ea. Va dati seama ce admosfera era …

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net