Krzyzacy – Cavalerii Teutoni (1960) – filme online

Krzyzacy – Cavalerii Teutoni (1960) – filme online

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
4.6
NOTA USERI
7.0
NOTA IMDB
4.6
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Trimite filmul

Krzyzacy sau Cavalerii Teutoni este inspirat din opera lui Henryk Sienkiewicz cu acelaşi nume. Acest film urmăreşte povestea unui tânăr nobil secătuit şi împovărat după întoarcerea, alături de un unchi, dintr-un război împotriva Cavalerilor Teutoni din Lituania… Filmul mai evidenţiază bătălia de la Grunwald ce este pregătită cu răbdare şi conştiinciozitate, relaţiile dintre polonezi şi lituanieni, pe de o parte, şi cavalerii Ordinului teuton, pe de alta, evoluând inexorabil spre această soluţie extremă. Înfrângerea cavalerilor crucii în lupta de la Grunwald în 1410, una dintre cele mai mari bătălii ale Evului Mediu, întruneşte, în sfera finalităţii imediate, lecţia unui simbol plin de învăţăminte care prevesteşte insuccesul oricărei politici de deznaţionalizare a poporului polonez, indiferent de argumentele şi mijloacele întrebuinţate.

IMDB : 7,1

Anul lansarii: 1960
Distributie:

Loading...
Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

7 comentarii
 1. florin | 2016-03-28

  Bun film. Arată adevărata față a occidentului. Am reușit să-l văd cu ceva întreruperi… reclamele își fac de cap pe site…

 2. cinefilu' | 2016-03-26

  Eu sunt pe site-ul asta pentru filme de acet gen! Magnific! Multumesc!

 3. Mihai Simu | 2016-03-07

  “V-a atacat” se scrie cu cratima. Ma intreb cit de acurata o fi traducerea din poloneza daca cu limba maternal va permiteti asemenea libertati

 4. exorcism mw lt | 2016-02-12

  Despre un minipotop ( in tara noastra, in urma cu aproape 45 de ani ) poti sa vezi pe: Revelation.Mw.Lt , daca vrei. Dar este indicat sa “stai bine cu inima”, pt. ca este cam nasol ce vezi acolo.

 5. haios mw lt | 2016-02-11

  Este posibil sa vezi si potopul. La ce rachete si alte… scule si dispozitive au cate unii, putin (un pic) lipseste sa… vedem oarece. Daca o sa mai vedem ceva.

 6. dragos | 2016-02-10

  Alaturi de FARAONUL si alte productii poloneze CAVALERII TEUTONI este o alta capodopera cinematografica , un film istoric excelent ! Tare mi-ar place sa vad si PRIN FOC SI SABIE si POTOPUL . Va multumim filme HD , va urmaresc de trei ani si sunteti la inaltime ! Nu credeam sa revad acest film dupa 35 de ani …..

 7. Daedalus | 2016-02-09

  Am Citit recent cartile,eu le am in 2 volume ..ma bucur sa observ ca ai pus si filmul sus:)
  Mersi Frumos!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Lord of the Flies (1963) - Împăratul muștelor - filme online
The Loved Ones (2009) - filme online
Gringo (2018) Gringo: Amator în misiune

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!