Kumiko, the Treasure Hunter (2014) – filme online

Kumiko, the Treasure Hunter (2014) – filme online

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Kumiko, the Treasure Hunter (2014) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
6.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

În aglomeratul Tokyo o tânără de 29 ani trăiește într-o singurătate totală. Are o slujbă care n-o reprezintă, o mamă care o exasperează că nu se mai mărită și nici măcar o relație nu are, singurii ei prieteni ar fi o casetă VSH și iepurele de companie Bunzo.
Conform filmului de pe casetă o comoară s-ar afla în pustietatea înghețată a Minnesotei ceea ce face ca tânăra noastră cu o hartă a comorii cusută de mână pe-o bucată de pânză să purceadă la drum peste Pacific…

IMDB : 7,1

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Badlands (1973) - Banda sălbatică
    Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
    American Splendor (2003) - Splendoare Americana

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net