Kwik – Quick (2011) – filme online

Kwik – Quick (2011) – filme online

Vezi trailer
5.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
5.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Gi-soo, Myeong-sik și Ah-rom au fost membrii aceleiași reputate bande de motocicliști. Ei s-au bucurat impreună pe vremea cand rulau cu imprudență pe motociclete. În prezent Gi-soo furnizează servicii de curierat rapid pe motociclete. Myeong-sik este un polițist care își face traba tot pe motocicleta de serviciu iar Ah-rom este cantăreață pop. Într-o zi Gi-soo face o livrare care se pare că a avut legătură cu un atac terorist cu bombă. Uitată fiind această întâmplare, după o vreme pe când este solicitat să facă o nouă livrare, Gi-soo o ia la plimbare cu motocicleta pe Ah-rom, ne bănuind că în timp ce el a lipsit de lângă motocicleta sa, cineva ia atașat de vehicul niște pachete cu o încărcătură suspectă. Gi-soo primește mai apoi un apel prin care este anunțat că de casca lui Ah-rom este atașat niște explozibil care va fi detonat dacă livrarea va fi făcută cu întârziere.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  8 comentarii
  1. KennYs | 2015-06-01

   Super tare,ador filmele coreene :fhd:

  2. ely | 2015-01-18

   razi de mori mai mult comedie

  3. daLLasys | 2014-11-05

   se vede cand exagereaza cu trucurile cu schemele..haha 😉 prea mult strica
   dar in est chiar mi-a placut filmul…e super mai ales k e actiune cu putin romantic…chiar mi-a placut ! BRAVO LA CEI CARE LUCREAZA LA ACEST SITE ! MAI PUNETI FILME COREENE..SUNT SUPER!!!!!! :fhd: :fhd: :fhd:

  4. uscatu | 2014-11-05

   Nota 8

  5. costelush | 2014-10-18

   Nu-mi vine sa cred cat de mult seamana astia cu noi, ca popor. Am mai vazut cateva filme de actiune coreene si toate mi-au lasat aceeasi impresie: Au acelasi fel de a fi, aceleasi poante, acelasi sarcasm, doar ca nu vorbesc romaneste ci coreeana. A mai avut cineva senzatia asta? 🙂

  6. marius | 2014-10-16

   incitant film…recomand tuturor

  7. fara nume | 2014-10-16

   fain film , recomand

  8. octavian | 2014-10-16

   trucuri ieftine si exagerate vizionare placuta :))

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net