La Comunidad – Comunitatea (2000) – filme online

La Comunidad – Comunitatea (2000) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

O nominalizare Academia Europeană de Film.

Viaţa unui agent imobiliar este, dacă nu agitată, cel puţin foarte mobilă. Ce te faci însă când în casa pe care trebuie s-o vinzi găseşti un cadavru şi multe milioane, atât de multe încât, în orice monedă, reprezintă o sumă uriaşă?
Julia (Carmen Maura) e agent imobiliar şi încearcă să-şi facă treabă cât mai bine. Atât de bine şi-o face încât, încercând să vândă o casă, norocul (sau ghinionul) o ajută să găsească o sumă uriaşă – 300 milioane de pesetas – şi un cadavru. Hotărâtă să păstreze banii, Julia va trebui să înfrunte membrii comunităţii din vecinătatea casei, manipulaţi de un administrator fără scrupule, care ar face orice pentru a pune mâna pe cele trei sute de milioane.

În viziunea lui Alex de la Iglesia, comunitatea nu reprezintă doar un grup de vecini. Vecini suntem cu toţii. Comunitatea e suma meschinăriilor şi şicanelor la care ne supunem unii pe alţii.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net