Vizioneaza filme online

La Comunidad – Comunitatea (2000) – filme online

O nominalizare Academia Europeană de Film.

Viaţa unui agent imobiliar este, dacă nu agitată, cel puţin foarte mobilă. Ce te faci însă când în casa pe care trebuie s-o vinzi găseşti un cadavru şi multe milioane, atât de multe încât, în orice monedă, reprezintă o sumă uriaşă?
Julia (Carmen Maura) e agent imobiliar şi încearcă să-şi facă treabă cât mai bine. Atât de bine şi-o face încât, încercând să vândă o casă, norocul (sau ghinionul) o ajută să găsească o sumă uriaşă – 300 milioane de pesetas – şi un cadavru. Hotărâtă să păstreze banii, Julia va trebui să înfrunte membrii comunităţii din vecinătatea casei, manipulaţi de un administrator fără scrupule, care ar face orice pentru a pune mâna pe cele trei sute de milioane.

În viziunea lui Alex de la Iglesia, comunitatea nu reprezintă doar un grup de vecini. Vecini suntem cu toţii. Comunitatea e suma meschinăriilor şi şicanelor la care ne supunem unii pe alţii.

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to La Comunidad – Comunitatea (2000) – filme online

 1. patru luigi a comentat: 30/03/2015 ora 21:05

  L-am vazut in 2001 pe x. Excelent ! L-am cautat ulterior cativa ani dar nestiind nici un amanunt despre film, nu aveam cum sa dau de el.Intamplarea a facut sa il vad in lista dvs . Parerea mea este urmatoarea :europenii fac filme mult mai bune decat americanii .Am vazut REC :varianta spaniola si cea americana. Cea spaniola parea mult mai reala.Concluzie :daca americanii fac LA COMUNIDAD , nu fac decat sa strice un film excelent !!

 2. david a comentat: 01/02/2015 ora 20:57

  Bun filmu ! Bun de tot !

 3. Lena a comentat: 23/01/2015 ora 02:28

  O neeeeebunie de film! O comedie neagra foarte buna!

 4. riri a comentat: 21/01/2015 ora 21:45

  bunnnnnnnnnnn pana la sfarsitt..:))))))))))))))))))))))))comedieee nu gluma:))))))))

 5. gigig a comentat: 20/01/2015 ora 21:14

  E buna ba e bun

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *