Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

La dolce vita – filme online gratis

Comentariu filmeHd : La dolce vita online, filmul consacrat al lui Federico Fellini, prezinta dulcele stil burghez sub forma cosmarului micilor neajunsuri. Perfectionarea omului a dus de-a lungul istoriei la setea de mai mult, la dorinta de a avea totul, aceast instinct primitv, duce la atingerea omului absolut, insa cu frica si stresul esecului. Marcello Mastroianni, ramas in ochii publicului ca Marcello Rubini, este un ziarist de duzina, un paparazzi de gazeta, care usor usor renunta la telul sau scriitoricesc si rand pe rand la mai toate visurile care ii par tot mai aproape de a fi sortite nereusirii.

Un Oscar şi 3 nominalizări , o nominalizare BAFTA, un premiu Cannes

Regia: Federico Fellini.În La dolce vita viaţa ne este înfăţişată cu obiectivitate, cu părţile sale urâte, cu ororile sale, dar şi cu frumuseţea sa. Trebuie să învăţăm să vedem părţile bune, să vedem frumuseţea ascunsă a lucrurilor, aşa cum o văd adesea copiii. Salvarea se află în miezul celei mai mari absurdităţi; în toată această amărăciune a noastră trebuie să găsim şi o picătură de miere.

La dolce vita – filme online gratis
+12 voturi


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to La dolce vita – filme online gratis

  1. Claudiu a comentat pe data | 13/02/2014 ora 00:31

    Un film superb pe care il revad mereu cu aceiasi placere. Filmul este un eveniment cultural despre care se fac simpozioane in Italia si se aniverseaza evenimentul lansarii lui periodic.

  2. Ely Lucaci a comentat pe data | 05/08/2012 ora 23:39

    Extraordinar film. Il revad si il revad si il revad si de fiecare data redescopar si descopar noi idei, noi detalii, noi intrebari, noi certitudini. De fapt, singura certitudine reala transmisa de La Dolce Vita e ca Fellini s-a jucat cum a putut mai bine cu vietile personajelor – atat de desarte, atat de goale pe dinauntru. Din nou, extraordinar.

  3. Catalina a comentat pe data | 06/07/2012 ora 15:55

    Superb film

:) :wink: :( :mrgreen: :lol: :-? :-P more »