La Double vie de Veronique – Viața dublă a Veronicăi (1991) – filme online subtitrate

La Double vie de Veronique – Viața dublă a Veronicăi (1991) – filme online subtitrate

Vezi trailer
7.9
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
7.9
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

O nominalizare Globul de Aur, 2 premii şi o nominalizare Cannes.

O enigmatică drama filosofică despre dualitate în lumea modernă. Weronika (Irène Jacob), o tânără poloneză, se bucura de fiecare aspect al vieţii sale. Are mulţi prieteni şi multe puncte de interes. O boală gravă de inimă o slăbeşte câteodată, dar ea refuză să se lase ţinută în loc. Pe drum spre un concurs de canto, Weronika vede o femeie care îi seamănă perfect. Încearcă să-i atragă atenţia, dar nu reuşeşte. A doua femeie, franţuzoaica Veronique (Irène Jacob – dublu rol), este şi ea o cântăreaţă talentată, dar îşi neagă talentul şi alege o carieră ca învăţătoare. În cele din urmă, şi aceasta începe să simtă prezenţa unei alte forţe în viaţa ei.

IMDB : 7,9

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

10 comentarii
 1. S.B. | 2017-03-27

  puteti sa repostati filmul
  mercy

 2. GMP | 2017-03-27

  Foarte interesant scenariul filmului care propune metaforic o posibila explicatie a unui transfer de experienta dintre doua femei identice traind in medii sociale diferite. Cine se poate juca cu destinele oamenilor facand acest transfer? In aceasta pelicula acest rol al DESTINULUI il are PAPUSARUL … Coloana sonora este admirabila, la fel si traducerea. Este un film metafora, nerecomandat anumitor cinefili pasionati de alte genuri cinematografice.

 3. marius colonelul | 2017-03-24

  paralelismul ambiguu al dualitatii perferice se indubiteaza magnific cu simbioza senzualitatii marcante specifice feminismului transcedental ! cu alte cuvinte ma f.t in el de film !

 4. Filip | 2014-10-19

  Filmul pune-n scena o paralela identitara intre blocul de est si cel de vest chiar dupa ruperea cortinei (filmul e turnat in 1991: Polonia vs. Franta), chestionand diverse aspecte legate de persoana umana (intruchipata de insasi delicata protagonista “V”) si complexul de nuante auto-cognitive in care se dezvolta starea acesteia prin trairi (ganduri sau vise marturisite), simultan, in doua contexte initial divergente. Revelarea coerentei celor doua planuri se realizeaza progresiv prin filtrele unei sensibilitati iesite din comun. Ceea ce mai intai se confirma prin con-simtire, prin aspiratii si trairi comune celor doua Vero-nika (etimologic de la Vera-icon: “adevaratul chip”), se continua in convergenta temporala a celor doua destine, surprinse in oglindire si uimire…De remarcat rafinamentul prin care se compune oglindirea in cele doua planuri cu simbolurile aferente, suprapuneri paradoxale, precum si lirismul imaginii sustinut de complexa orchestratie in planul sunetului, care efectiv copleseste in cateva dintre momente filmului. Un film profund, incarcat de sensuri.

 5. Andra | 2013-07-04

  dak a inteles cineva filmul sa mi-l explice si mie:))

 6. cristiana | 2013-05-23

  impresionant 🙂

 7. pepy | 2013-05-15

  Un film frumos si interesant, mai greu de inteles. Abia spre sfarsit iti dai seama despre viata dubla, simtita mereu. E un film melancolic,si sensibil, merita vazut.

 8. Reby | 2013-05-12

  Interesant filmul!!

 9. ionela | 2013-05-02

  super filmmmmmmmmmm 😆 😛

 10. Nina | 2013-04-24

  Filmul este splendid !
  Extrem de interesant scenariu, a carui perfecta intelegere survine mai ales in ultimele 20 minute ale peliculei, cu adevarat foarte impresionante…
  Dar daca mi s-a parut inca ceva extraordinar in filmul acesta, unul dintre cele mai minunate si sensibile lucruri vazute vreodata – este vorba de secventele cu papusarul si balerina lui…el va reveni si spre sfarsitul filmului…
  Si MUZICA !

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Accused ( 1988 ) - Acuzata
Bent ( 2018 )
Mirror Mirror (2012) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!