La faute à Fidel! – Blame it on Fidel (2006) – filme online

La faute à Fidel! – Blame it on Fidel (2006) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
7.6
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Anna, o fetiţă de nouă ani, duce o viaţă de tip burghez. Până într-o zi… Tatăl Annei devine un susținător politic al liderului socialist chilian Salvador Isabelino Allende. Astfel acesta îşi abandonează slujba şi devine un liant între activiştii chilieni din Franţa. Mama, începe să adune informaţii legate de chinurile avortului. Ca urmare Anna trebuie să se adapteze noului stil de viaţă: bucătărie internaţională, dădace-refugiat schimbate pe bandă rulantă, un mic apartament plin de revoluţionari gălăgioşi. .. Din amalgamul de idei şi filosofii care se abat asupra ei ca un veritabil tsunami (comunism, catolicism, mitologie orientală, mitologie greacă), ea trebuie să-şi construiască propriul set de valori…
by adanic

IMDB : 7,6

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  2 comentarii
  1. stela | 2016-12-03

   Frumos ,merita vazut

  2. pepy | 2016-11-26

   Un film bun,putzin monoton despre unii care habar n-au ce inseamna comunismul aplicat a la Moscova. Ar trebui sa fi trait pe la noi sa rabde de frig cu doua ore de program Tv, sa stea la randuri interminabile sa cumpere salam cu soia, sa -i ajunga ratzia de paine,ulei,zahar, oua, unt,si sa mai si aplaude pe totzi analfabetzii.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net