Vizioneaza filme online

La Marcia su Roma – Marșul asupra Romei (1962) – filme online

În 1920, Domenico Rochetti (Vittorio Gassman), un șomer fost combatant, se înscrie în noul partid fascist creat, la sfatul fostului său căpitan Paolinelli (Roger Hanin). Ulterior se întâlnește cu Umberto Gavazza (Ugo Tognazzi), un fost tovarăș de arme, care şi el e de acord să se alăture fasciștilor, ce s-au dezvoltat pe baza promisiunilor goale ale socialiștilor. În timpul unei revolte, cei doi bărbați sunt arestați și trimiși la închisoare. Recrutaţi de Cămăşile Negre ale lui Mussolini, Domenico și Umberto se alătura marşului către Roma, o demonstrație de sprijin popular ce speră fasciștii că le va aduce controlul asupra țării lor…

IMDB : 7,4

Tags: , , , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to La Marcia su Roma – Marșul asupra Romei (1962) – filme online

 1. corneliu zelea codreanu a comentat: 07/04/2017 ora 16:05

  Filmul acesta n-ar trebui incadrat la comedie, ci la filme patriotice italiene. Nimeni nu ar trebui sa considere ceva in regula luarea in ras a eroilor natiunii si tarii sale, care si-au dat viata pentru poporul lor. Ori filmul asta asa ceva face: ii indeamna pe tinerii italieni sa rada de eroii neamului lor, care si-au dat viata sa salveze Europa libera si lumea libera si crestina de fiara rosie comunista.

  Daca nationalistii europeni si nu dusmanii lor unelte ale jidanilor ar fi castigat ww2, lumea ar fi azi un loc mai bun pentru absolut toata lumea.Dar jidanii ideologi ai PC tocmai asta vor, sa masluiasca istoria in interesul lor
  si in interesul meschin al tribului lor, pentru a stoarce pe goymi de bani si
  pentru a-i tine in obedienta fata de NWO creata de ei. Asa s-a nascut gogo
  rita holocaustului.

 2. krakatau a comentat: 03/10/2013 ora 22:21

  O comedie buna cu doi mari actori ai Italiei.Marsul asupra Romei,realizat sub comanda lui Mussolini chiar a fost o actiune comica;practic i s-a dat conducerea,nu a castigat-o. Filmul trateaza cu mult umor acest eveniment.

 3. Django a comentat: 29/09/2013 ora 12:06

  Extraordinar cum un internaut OARECARE poate da o nota de prost gust unei asemenea capodopere.Mai nea ca ti-am uitat numele ai auzit vreodata de neorealismul italian.Este un curent cinematografic si probabil banuiesti ca vine pe sub usa.Nu esti nici T.Caranfil nici A.Bazin asa ca las-o in sfecla cu notele,nu de alta dar ride lumea de tine si pari jenant.Mai vizioneaza filme nu aberatiile americane de acum.Spor la…treaba!

 4. uscatu a comentat: 25/09/2013 ora 22:38

  Nota 6.

 5. stela a comentat: 19/09/2013 ora 17:16

  un film bun pt vremurile acelea ,nu te prapadesti de ras ,dar nici rau ne e

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *