Vizioneaza filme online

La Marcia su Roma – Marșul asupra Romei (1962) – filme online

În 1920, Domenico Rochetti (Vittorio Gassman), un șomer fost combatant, se înscrie în noul partid fascist creat, la sfatul fostului său căpitan Paolinelli (Roger Hanin). Ulterior se întâlnește cu Umberto Gavazza (Ugo Tognazzi), un fost tovarăș de arme, care şi el e de acord să se alăture fasciștilor, ce s-au dezvoltat pe baza promisiunilor goale ale socialiștilor. În timpul unei revolte, cei doi bărbați sunt arestați și trimiși la închisoare. Recrutaţi de Cămăşile Negre ale lui Mussolini, Domenico și Umberto se alătura marşului către Roma, o demonstrație de sprijin popular ce speră fasciștii că le va aduce controlul asupra țării lor…

IMDB : 7,4

Tags: , , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to La Marcia su Roma – Marșul asupra Romei (1962) – filme online

 1. krakatau a comentat: 03/10/2013 ora 22:21

  O comedie buna cu doi mari actori ai Italiei.Marsul asupra Romei,realizat sub comanda lui Mussolini chiar a fost o actiune comica;practic i s-a dat conducerea,nu a castigat-o. Filmul trateaza cu mult umor acest eveniment.

 2. Django a comentat: 29/09/2013 ora 12:06

  Extraordinar cum un internaut OARECARE poate da o nota de prost gust unei asemenea capodopere.Mai nea ca ti-am uitat numele ai auzit vreodata de neorealismul italian.Este un curent cinematografic si probabil banuiesti ca vine pe sub usa.Nu esti nici T.Caranfil nici A.Bazin asa ca las-o in sfecla cu notele,nu de alta dar ride lumea de tine si pari jenant.Mai vizioneaza filme nu aberatiile americane de acum.Spor la…treaba!

 3. uscatu a comentat: 25/09/2013 ora 22:38

  Nota 6.

 4. stela a comentat: 19/09/2013 ora 17:16

  un film bun pt vremurile acelea ,nu te prapadesti de ras ,dar nici rau ne e

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *