La pazza gioia – Nebune de fericire (2016) – filme online

La pazza gioia – Nebune de fericire (2016) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
8.9
NOTA USERI
7.3
NOTA IMDB
8.9
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

O nominalizare Academia Europeană de Film.

Filmul Nebune de fericire redă povestea a două femei total diferite care ajung să se apropie într-un context mai puțin obișnuit: în timp ce sunt internate la un sanatoriu de psihiatrie din Toscana.
Beatrice (Valeria Bruni Tedeschi) are o imaginație bogată și vorbeșe încontinuu. Se crede contesă miliardară și îi place să creadă că are liderii globali la picioare. Donatella (Micaela Ramazzotti) este o tânără introvertită, fragilă, cu trupul acoperit de tatuaje, prizonieră a propriului mister. Amândouă sunt paciente la Villa Biondi, o clinică psihiatrică progresvă, dar sigură…

IMDB : 7,4

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

10 comentarii
 1. T.O.P | 2017-09-08

  nu comentez de obicei , dar filmul este prea bun sa nu o fac, m-am distrat teribil si m-a binedispus, recomand cu incredere.

 2. Alexandra | 2017-08-03

  Din punctul meu de vedere este o porcarie de film :). Nu am putut vedea mai mult de 30 de minute.

 3. Clara | 2017-08-01

  Un film care reflecta atat de bine realitatea si ilustreaza adevarul. Durerea ii schimba pe oameni. Nu mai putem fim noi insine, deoarece trecutul ne urmareste peste tot. Aceasta poveste pune in valoare totusi ca o pritenie adevarata se naste fara motiv, iar fericirea si linistea o poti gasi numai daca ai curajul sa infrunti obstacolele. P.S: un film de nota 10, plin de emotie si dorinta de a-l revedea din nou.

 4. Nick | 2017-07-27

  Filmul acesta este foarte bun ….l-am vazut gandindu-ma la nimicnicia umana ….care duce spre alienare….nimic fara iubire ….nimic fara Dumnezeu ! Cate nu s-ar intampla pe lumea asta daca oamenii ar avea sufletul curat neintinat de pacate….?

 5. monika | 2017-07-27

  cel putin 8

 6. Nick | 2017-07-26

  Inainte de a vedea filmul …cred ca sindromul bipolar adicatelea …boala numita schizofrenie ….dubla personalitate ….cum vreti sa-i spuneti ….este atat de frecventa ….si se dovedeste a fi si la cei care se manifesta , fara sa-i poti opri, prin comentarii …Sa-l vezi pe Kafka ca schizoid si sa-l ignori pe Basescu ….mi se pare grav de tot….De fapt toate geniile frizeaza nebunia ..(nu este cazul lui Basescu) …De ce-l invoc pe susamintitul ? …pentru ca el afirma ca scoala romaneasca scoate pe banda rulanta prosti ….ignorandu-se pe el si jignind o sumedenie de Olimpici, care ne fac cinste in lume ! una pesre alta ….” daca taceai ….filozof ramaneai !” este valabila oricand !

  • Stratovarioos | 2017-07-30

   Touche!

 7. Mariana Burzo | 2017-07-26

  Un film ce mi-a placut mult ! Ai dreptate, Ina , filmul este profund , puternic si sensibil … Vorbeste de un echilibru al …nebuniei .O lume a unor nebuni simpatici , umani , nu ca si dementii care sunt afara , in lume ! Intr-adevar , linia de demarcatie intre normalitate si nebunie e foarte subtire , mai ales ca , dupa Freud , toti avem o doza de nebunie in noi , doar ca , difera “cantitatea.”.. Ei pot fi foarte creativi si frumosi … Vezi , Sylvia Plath , Franz Kafka , Michael Jackson … ce sufereau de ” sindromul Quasimodo ” … Virginia Woolf de schizofrenie , Alda Merini , dupa unii , acelasi diagnostic , , dupa altii , sindrom bipolar … Dar vorba Aldei Merini : “CINE DECIDE …ce este normal?? Normalitatea este inventia cuiva lipsit de … fantezie ” . Ca de-obicei , sunteti grozavi , asadar , va multumesc mult , Filme online HD !

 8. Ina | 2017-07-24

  Un film de vazut. Poate chiar si de revazut daca ai curaj. Un film puternic, sensibil , profund. Si cand te gandesti ca linia dintre asa zisa normalitate si nebunie este atat de fina….Multumesc filmehd.net si o intrebare : credeti ca ati putea la tags sa treceti si numele persoanei care face traducerea ? Filmele traduse de snake eyes (multumesc pe aceasta cale) au o calitate deosebita pentru mine.

 9. preacuviosul Lefterie Bogatanu | 2017-07-23

  Banii n-aduc fericirea. Dar preafericirea cine (mama dargului) o aduce…? 🙂 (www.Preafericit.Mw.Lt) Ca sa vezi…! 🙂 Si… ce sa (mai) crezi…? 🙂 Cred ca… merita vazut. Si filmul acela cu papa, Habemus Papam (Cu papa la psihiatru).

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Bad Day for the Cut (2017)
Neruda (2016)
Aus dem Nichts (2017) - În întuneric

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!