La siciliana ribelle (2008)

La siciliana ribelle (2008)

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
3.7
NOTA USERI
7.0
NOTA IMDB
3.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

23 comentarii

Un film inspirat de o poveste adevarata: pe 5 noiembrie 1991, Rita Atria – o tanara siciliana de 17 ani – se duce la judecatorul Paolo Borsellino pentru a denunta sistemul mafiot responsabil pentru uciderea tatalui si fratelui sau. Este prima oara cand o membra a unei familii mafiote, atat de tanara, se intoarce impotriva acestora. Din acel moment zilele ii sunt numarate…Pelicula se contureaza intr-o drama cu adevarat emotionanta, inspirata dintr-un fapt real extras din viata terifianta a unei adolescente siciliene in varsta de 17 ani, care a dat dovada de mult curaj depunand marturie impotriva mafiei. In 5 noiembrie 1991 Rita Atria (Veronica D’Agostino) isi ia inima-n dinti si merge la un judecator, care este pornit impotriva mafiei. Curajoasa adolescenta ii denunta pe mafiotii responsabili de asasinarea tatalui si fratelui ei. Legea tacerii a fost rupta si, din acest moment, zilele Ritei sunt numerate …

Rita Atria (Partanna, September 4, 1974 – Roma, Iulie 26, 1992) a fost martora in marele proces anti Mafia din Palermo, Sicilia rupand codul tacerii ( Omerta )
http://en.wikipedia.org/wiki/Rita_Atria

 

Anul lansării: 2008
Regizor: Marco Amenta

Player 1
Player 2
Player 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Drive-Away Dolls (2023)
La Grande Arche (2023)
Slow (2023)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!