La Strada (1954) – filme online

La Strada (1954) – filme online

Vezi trailer
8.1
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
8.1
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Un premiu şi o nominalizare Oscar, 2 nominalizări BAFTA, o nominalizare Veneția.

“La strada” este o dramă profundă petrecută în cercul închis al artiştilor ambulanţi de circ, forţaţi să trăiască în sărăcie de pe o zi pe alta, umblând din loc în loc pentru a-şi câştiga existenţa mizeră, incapabili să prindă rădăcini şi să îşi construiască o realtie stabilă şi un cămin doar al lor. Gelsomina este o tânără italianca foarte săracă, provenită dintr-o familie numeroasă pe care mama sa nu mai are posibilitatea financiară de a o întreţine de una singură, a cărei viaţă se schimbă radical atunci când artistul de circ Zampano o cumpăra cu 10.000 de lire de la familia ei pentru a-l ajuta în activitatea pe care o presta, înlocuind-o astfel pe sora ei Rosa care făcuse acelaşi lucru în trecut, dar care murise recent din cauze necunoscute.
Ducând o existenţă plină de privaţiuni şi lipsuri, alături de un bărbat taciturn şi agresiv, care nu îşi exprimă niciodată adevăratele sentimente faţă de ea, purtată pe drumuri care o duc tot mai departe de casă şi de oamenii care îi erau dragi, Gelsomina este din ce în ce mai nefericită şi se distanţează tot mai mult de visurile pe care le nutrise în secret de a deveni o artistă apreciată şi cunoscută.

IMDB : 8,1

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net