Labyrinth – Labirintul istoriei (2012) – Miniserie TV

Labyrinth – Labirintul istoriei (2012) – Miniserie TV

Vezi trailer
6.0
NOTA IMDB
6.4
NOTA USERI
6.0
NOTA IMDB
6.4
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

30 comentarii

Labyrinth prezintă două poveşti paralele petrecute în perioade diferite ale istoriei, una din vremea cruciadelor care persecutau ereziile şi alta care se petrece în prezent. Cele două poveşti au în comun locaţia desfăşurării acţiunii şi o intrigă fondată pe căutarea şi dobândirea Graalului. În trecut, Alais, este cea aleasă să păstreze cu orice preţ un inel de cult şi, la început, una dintre cele trei cărţi sacre aparţinând cultului catar care era declarat cult eretic de către papalitate. În prezent, acţiunea o are în centru pe Alice Tanner, care fiind arheolog amator află într-o peşteră inelul sacru al catarilor. Catarismul fiind interzis de catolicism face obiectul unei cruciade masive desfăşurată cu scopul de a extermina pe membrii acestui curent creştin, fiind considerat periculos şi declarat eretic. Dacă Alais reuşeşte să ducă la bun sfârşit misiunea sacră de a proteja inelul şi cartea încredinţate, vom vedea dacă urmărim filmul până la final, precum şi urmările şi consecinţele descoperirii făcute de Alice.

IMDB : 6,0

Trimite filmul

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Partea I-a
Partea a II-a
Server 6
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  30 comentarii
  1. Nick | 2017-06-05

   Mulțumim frumos pentru repostare!
   Există o continuare?

  2. Nick | 2017-06-02

   Ar trebui repostat… Este un film de exceptie!

  3. cu Vio sul | 2015-10-11

   Foarte misto filmul. Dumnezeu este unul singur. Religii si secte sunt `nspe mii. Credinta-i uneste pe oameni, religia-i desparte, imparte si distruge (in parte). Dumnezeu este iubire. Credinciosii ce sunt? Sau, cum sunt? De exemplu, musulmanii. Din iubire fac ei ceea ce fac…? Sau din… ignoranta? Pentru ca au fost inselati de Moloh (un demon), pe care ei il confunda cu Dumnezeu. Ei cred ca All ahh este Dumnezeu, dar in realitate ei i se inchina demonului Moloh. Partea proasta este ca ei nu isi dau seama si nu inteleg si nu observa diferenta. Care este observabila, cu ochiul liber si din… avion. Daca vrei sa vezi. Si daca ai ceva creier si gandesti. Este foarte simplu si foarte clar. Dumnezeu, care este iubire, nu-i pune sa faca porcariile pe care ei le fac. Si nici pe altii nu-i impinge Dumnezeu sa faca fapte rele. Dracu-i pune sa faca rau, pe toti, indiferent ca sunt credinciosi sau nu si indiferent de religia lor. Dumnezeu v-a dat liberul arbitru, asa ca fiecare poate sa aleaga. Dar fiecare mai are si creier, totusi. Asa ca…, inainte sa alegeti, ganditi. Bine si logic si corect si cinstit. Si cautati (si sa intelegeti) adevarul. Succes!

   • John, ala micu | 2017-06-08

    Ori esti popa ori ti-ai gresit meseria. Ce gandire clara ai?! 🙂

    • preacurioasa Virginica Largareta | 2017-08-13

     Faci o confuzie.
     Popa zice ca Dumnezeu este Iahve (acela din Biblie).
     Si ca Iisus este Dumnezeu.
     Ai vazut filmul Habemus Papam Cu papa la psihiatru?
     Stiti de cand este Iisus considerat ca ar fi Dumnezeu?
     Cauta si vei afla. 🙂 Daca vrei sa gasesti si sa afli.

  4. exorcescu | 2015-04-11

   Este un film foarte bun, impresionant. Inca o fila de istorie, interesanta. Concluzia este ca nici o religie nu merita sa mori sau sa ucizi pentru ea. Si Dumnezeu nu este o “creatura” care are nevoie de jertfe umane sau animale. Numai ca dracu i-a inselat pe oameni intotdeauna. Si in trecut si in prezent. Si, mai mult ca sigur ca o sa-i insele si in viitor. Pentru ca degeaba au oamenii liberul arbitru, daca le lipseste… altceva. Mintea, ratiunea, logica si credinta. Si, mai ales, iubirea adevarata, sincera, neconditionata. Deci… , nici o speranta. / @clody. Blonda nu era reincarnata, era o stra-stranepoata. Cu mai multi de “stra” in fata. A gasit o lista cu tot neamul si asa a aflat ca este urmasa lor. :fhd:

  5. TheMonarch | 2014-01-02

   nu ma intereseaza sa sap adanc sa aflu adevarurile istoriei..asa ca filmul il recomand, e f fain! 😉

  6. clody | 2013-11-02

   …hmmm…intamplator sunt o pasionata a istoriei catarilor, deci stiu cate ceva despre asta…iar filmul e destul de slabut…un fel de dan brown…
   ce e interesant: peisajele din carcassonne si cetatea medievala – ce vedeti e intr-adevar locul in care au trait si au murit catarii, orasul inca exista si acolo s-au facut filmarile
   in rest…o zeama lunga cu reincarnarea si niste mistere cu graalul…era mult mai corect daca se limitau la o istorie onesta, hai romantata, dar nu artificii cu blonde reincarnate care se lupta cu organizatii malefice in 2013….

  7. bogdan | 2013-09-24

   no coment, un film fara cuvinte, il recomand celor care cred doar in dumnezeu si nu in biserici si preoti,,,,,, super bun filmul tema si mesajul….

  8. Tot @pepy | 2013-09-15

   …Inca ceva…ai dreptate numai referitor la popi si la biserica. Ei nu spun adevarul din biblie, ba dimpotriva. In carte nu scrie nimic despre sarbatorile tinute in ziua de azi, de paraschive etc, sau colive sau posturi…

  9. emilia | 2013-09-11

   excelent film, un amestec de religie, mitologie, istorie, curaj, demnitate, tradare, iubire, tristete, intrarea pe Cale…si eu acord nota 10!!!!si felicit administratorii, in fiecare seara sunt pe acest site!!!va felicit si va multumesc, sincer si calduros!de cand am descoperit site-ul, nu mai trebuie sa caut cu google filme online!

  10. ha..ha..no | 2013-08-18

   Ma deci…cu siguranta o sa se sinchiseasca careva sa va citeasca impresiile voastre de artisti nedescoperiti dar mai ales nedezvoltati…Scrieti-va o carte..

  11. aliss | 2013-08-18

   Bei pepy da cine crezi tu ca sta sa-ti citeasca comentariu ala kilometric …fa-ti frate rost de o viata si traieste-o!!!!!!!!

  12. sile | 2013-07-14

   foarte bun,merita vazut

  13. simona | 2013-07-01

   plictisitor ca film. o lalaiala anosta.
   dar ca mesaj e bun. eu una nu stiam de existenta catarilor si mi se pare un lucru bun ca s-a facut un film si despre ceva nou.

  14. claudia | 2013-06-16

   foarte bun filmul

  15. cristi fit | 2013-06-15

   mia placut filmul ,foarte bun

  16. Stefan | 2013-06-15

   Pepy sunt de acord cu majoritatea comentariului tau mai ales partea in care ” cum sa mai crezi in oamenii bisericii cand au comis atrocitati si crime mai numeroase cred ca toti teroristii din prezent..” Nu am citit istoria religiilor, tre sa recunosc ca datorita motivului de mai sus, dar si a multor altora nu sunt un om foarte credincios, mai ales in respectarea “ritualurilor” bisericii, dar cred asa cum ai spus si tu in Dumnezeu si Fiul Lui… totusi tu spui ca nu exista rai sau iad ori purgatoriu ca exista reincarnare, altii ca exista viata dupa moarte, fiecare evanghelie ori manuscris din trecut spune o “poveste” a lui, o alta viziune/intelegere asupra credintei, asupra celor petrecute… “capii biserici” in trecut au facut selectii dupa “muschii lor” atunci noi, copiii nostrii, cum putem crede intr-un singur adevar, cum putem fi noi siguri pe credinta noastra pt a “respinge” ideea celorlalte religii sau insasi credinta lor…eu unul am o singura ..”idee” : Cred in Bunul Dumnezeu, Tatal a tot tiitorul” … iar in prezent pentru mine Biserica fie ea crestina ori catolica e cea mai mare Mafie posibila.

  17. adriana | 2013-06-10

   un film din istoria lumii noastre…mi-a placut mult de tot…vi-l recomand este exceptional! multumim HD

  18. pepy | 2013-06-07

   Un film extraordinar pe care l-am revazut cu mare placere. Am citit multe documente despre credinta catarilor si sunt de acord in totalitate cu credintele lor , nu exista nici rai nici iad si nici purgatoriu, ele fiind o inventie a papalitatii in special dar nu numai cu care sperie credinciosii. Exista in schimb reincarnarea,vietile prin care trecem aici pe pamant si nu numai,fiind experientele prin care trebuie sa trecem pentru a invata pe propria piele sa devenim mai buni si sa ne desavarsim spiritual. Fiecare viata urmatoare depinde de ce am facut si invatat in cele anterioare,deci e important sa facem fapte bune daca vrem o viata viitoare mai buna. In biblie cei care au alcatuit-o adica capii bisericilor ,au pus si au scos tot ce era in interesul lor de a domina si manipula credinciosii in favoarea lor. Exista multe evanghelii numite apocrife intre care si una a catarilor, care nu au fost puse in biblie fiindca spuneau prea multe, dar la consiliul de la Niceea din anul 325, au hotarat ca asa au vrut muschii lor sa puna cele patru evanghelii care spun unul si acelasi lucru pe placul lor iar restul au poruncit sa fie distruse iar adeptii lor sa fie ucisi in mod bestial in numele lui Iisus Hristos (sic ! ). Sa nu mai vorbim de inchizitie,indulgente,cruciade, toate facute de oamenii bisericii pentru a tine in ascultare turma. Cine oare mai poate spune stiind cate crime si fapte abominabile au facut oamenii bisericii, ca ei sunt slujitorii lui Dumnezeu ????sau ca adevarul il gasesti numai in biblie cand a fost facuta dupa placul lor si ei au scos sau bagat ce era in folosul lor ???? Mai treziti-va oameni buni, cititi istoria religiilor, si nu va mai lasati manipulati. Singurul lucru in care trebuie sa credem cu tot sufletul sunt Dumnezeu si Iisus Hristos restul sunt facute de mana omului cu un anumit scop. Sa nu va fie teama, Dumnezeu si Fiul sunt numai lumina, iubire si iertare si nu judeca si nu pedepseste pe nimeni, noi singuri ne condamnam daca facem fapte rele, si il iubim pe Dumnezeu daca facem fapte bune. Serialul e superb ne mai deschide ochii, il recomand tuturor si mai ales celor care au citi istoria religiilor.

  19. Nume (obligatoriu) | 2013-06-03

   forte bun

  20. geani | 2013-05-29

   nu e foarte bun dar merge vazut

  21. mareleramona | 2013-05-27

   Superb filmul, merita vazut.mutumim filmehd!

  22. rodica | 2013-05-27

   nemaipomenit film. 😆

  23. stela | 2013-05-26

   excelent ,foarte interesant

  24. Gloria | 2013-05-26

   Foarte bun ! Deloc plictisitor. Urmariti-l cu incredere !

  25. Gloria | 2013-05-26

   Un film reusit ! Deloc plictisitor. Urmariti-l cu incredere !

  26. Niny | 2013-05-26

   Superb

  27. dan | 2013-05-26

   inca un film foarte bun, merita vazut :fhd:

  28. ELENA | 2013-05-25

   exceptional!!!

   mersi filmehd

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net