Lady Jane (1986) – filme online

Lady Jane (1986) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
7.2
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

14 comentarii

În anul 1553, aristocrația era oricum, dar numai comodã nu. Cu binecuvântarea familiei regale, jefuiau proprietăţile bisericii, furau cele mai frumoase ferme, şi în general luau tot ce era mai bun în țarã. Verişoara criticatului Henry al VIII-lea, Lady Jane nu împărtăşea conduita nobilimii şi nici nu simpatiza cu credinţele religioase ale nobilimii. Dar o fetiţă de 16 ani, acceptatã la palat, nu prea avea cum sã schimbe lucrurile. Apoi, printr-o serie de circumstanţe ciudate, Lady Jane Grey este încoronatã regina Angliei.

Inspirat de povestea fetei care a fost regina Angliei la 16 ani timp de 9 zile, Lady Jane este un film istoric, romantic în cea mai bunã realizare. Urmăriţi-l pe Patrick Stewart în rolul lui Henry Grey, duce de Suffolk.

IMDB : 7,2

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net