Lars and the Real Girl (2007) – filme online

Lars and the Real Girl (2007) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur.

Lars Lindstrom este un un bărbat introvertit, ceea ce l-a oprit până în acest moment să se bucure din plin de viaţă. După ani de singurătate, el îşi face curajul şi o invită pe Bianca, o femeie ce a cunoscut-o pe internet, să-l viziteze.
Îi face cunoştinţă cu fratele său, Gus, şi cu soţia acestuia, Karen, şi rămân amândoi cu gura căscată. Nu au nici cea mai mică idee cum să-i comunice acestuia că Bianca nu e nimic altceva decât o păpuşă în mărime naturală. Se consultă cu doctorul familiei care le explica că e o halucinaţie creată de el din motive deocamdată necunoscute şi că nu e bine să-i strice iluzia.
Ceea ce urmează e o călătorie emoţională pentru Lars şi oamenii din jurul său.

IMDB : 7,4

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Bachelors (2017)
    The Brink (2017)
    Looking Glass (2018)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net