Vizioneaza filme online

Last Days in the Desert (2015) – filme online

Iisus îşi petrece 40 de zile în deşert ţinând post negru. Pe drumul de întoarcere din sălbăticie se întâlneşte cu Diavolul care încearcă să-l ispitească şi îl pune să se confrunte cu problemele unei familii aflate într-o situaţie de criză.

IMDB : 5,6

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

18 Responses to Last Days in the Desert (2015) – filme online

 1. Haios . Mw . Lt a comentat: 26/08/2016 ora 23:11

  Fiecare are parerea lui si apreciaza un film dupa cat poate sa inteleaga. Filmul acesta este doar un film si nici macar nu scrie undeva ca este facut dupa Biblie sau Coran sau alte carti sau dupa fapte reale. ( Nu l-a filmat nimeni pe Iisus in timp ce era in desert. Si nici cu alta ocazie.)

  Si, daca Iisus a fost singur in desert, de unde sa stie cineva exact ce a facut si cum a facut sau ce a simtit si cum s-a simtit el atunci si acolo…?!?

  Ca exista fel si fel de pareri si presupuneri, aceasta este alta chestie. Ca doar… , are dracu` grija sa-i zapaceasca si sa-i insele si sa-i tampeasca pe “fraieri”, in toate felurile si din toate pozitiile si din toate religiile precum si pe atei , ca doar… cu aceasta se ocupa el. 🙂 Si nu de azi, de ieri… Are experienta indelungata. Si nu este unul singur, sunt mai multi.
  Daca vreti, intrati la filmul History of the world in 2 hours – istoria lumii in 2 ore (2011) , sa vedeti acolo ceva. Intrati si la filmul Risen (2016), daca vreti mai mult. Asta apropo de “deschis ochii” sau altceva. 🙂 Cine vrea si mai mult, mai sunt si altele. OMG Oh My God (2012) si PK (2014) si imnul nostru national. Si filmul Luther (2003).

 2. Constantin Ilie a comentat: 17/08/2016 ora 20:12

  Film fals 100% referitor la Iisus Hristos. Iisus Hristos nu a ras niciodata, nu a fost furios si mai ales nu a stat de vorba cu diavolul ci doar ia PORUNCIT: “Inapoia mea satan!”. El a venit pe pamant cu scopul de a mantui lumea si era constient de asta. El stia trecutul, prezentul si viitorul. A spus la un moment dat: “Eu cu Tatal una suntem!”. Nu intru in amanunte ca sunt prea multe de spus dar recomand sa cititi din vietile sfintilor daca vreti sa aflati mai multe despre Dumnezeu Cuvantul. Personal, nu recomand acest film pentru ca reprezinta o imagine falsa a Dumnezeului nostru Iisus Hristos. Doamne ajuta tuturor!

  • Exorcism . Mw . Lt a comentat: 26/08/2016 ora 23:28

   Citeste tot despre ce a facut si ce a zis Iisus.

 3. M&Ms a comentat: 11/08/2016 ora 12:53

  Scenaristul a vrut sa reproduca cumva lupta spirituala pe care o duce omul Isus si modul in care invinge aceste lupte.De ispite nu scapam dar putem face fata ispitelor cu credinta iar luptele se duc cu rugaciune..Sa spunem ca ideea ar fi buna pentru un cunoscator al cuvantului …dar pentru cel ce nu cunoaste cuvantul acest film poate induce rau in eroare acea persoana.

 4. etherospike a comentat: 10/08/2016 ora 23:00

  Foarte captivant, m-am luptat cu plictiseala si cu somnul ca sa vad sfarsitul acestei”capodopere” Deci nu!

 5. cty a comentat: 10/08/2016 ora 21:44

  pot sa zic un film foarte captivant de si nu se prea leaga cu ce este scris in biblie totusi ii dau dreptate lui -gabe- deoarece au fost schimbate niste legaturi cu biblia dar in final am inteles ca Isus nu putea sa mai ramana deoarece avea o misiune importanta de dus ,dar oameni buni nam auzit nici un cuvant sfant din gura lui …….
  😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥

 6. misteru a comentat: 10/08/2016 ora 18:56

  ce oameni.. ce comentarii… cica a scris in biblie ca isus a facut si a dres si filmu nu e asa:)))) ce va face sa credeti ca biblia nu e scrisa tot ca scenariu

  • M&Ms a comentat: 11/08/2016 ora 12:56

   Credinta

 7. Florica a comentat: 10/08/2016 ora 17:00

  “In pustie, Hristos a postit patruzeci de zile si patruzeci de nopti. Ce priveliste! Pe cand pacatosii pentru care a venit Hristos se ghiftuie pana nu mai pot cu mancare si bautura, El sta in pustie rugandu-Se singur, cu durere, zi si noapte, fara sa guste nici paine nici apa vreme de patruzeci de zile si de nopti. Domnul nostru a facut aceasta ca sa ne arate cat de mult ii iubeste pe oameni; pentru ca ei sunt cei pe care El ii curata cu postul Sau, si ii invata cu pilda Sa; si pentru ca sa vedem cat este de stransa legatura Sa cu Tatal Sau Cel din ceruri, si cat Ii este El de ascultator.” (Din: Sfantul Nicolae Velimirovici, “Predici”, Editura Sophia, Bucuresti)

  • Axel a comentat: 16/08/2016 ora 19:45

   florica fa si tu un favor lumii si tine un post de 40 de zile fara mancare si mai ales fara apa.ai sa ajungi langa isus inainte sa ajungi la jumatea lui.creca lumea ar deveni mult mai buna fara spalati pe creier si fanatici religiosi.

 8. Gabe a comentat: 10/08/2016 ora 00:09

  pierdere de vreme…Cristos saruta pe gura o femeie…mai mult…se arata slab inaintea mortii…si a neputintei oamenilor…asa ceva e imposibil…Cristos…nu a fost in slabiciune decat atunci cand a murit….pe Lazar l-a sculat din morti dupa 3-4 zile….si aici…e doar un muritor care nu poateface absolut nimic…mai mult…il intreaba pe Satan cum arata Dumnezeu la chip..nu zice evanghelia ca ”doar Fiul a vazut pe Tatal…!” si ca El este de la intemeierea lumii….cititi macar textele sfinte inainte sa faceti filme idioate care au menirea sa ponegreasca Chipul de Slava a Mantuitorului….mai mult…dupa 40 de zile de post..FARA APA..Biblia spune ca nu a mancat si nu a baut 40 de zile…el…cara bolovani si face munci de salahor…dupa 40 de zile de foamete…plus camai are si chipul ala de actor de filme de actiune…dupa 40 de zile de lipsuri…mereti ma….

  • John a comentat: 10/08/2016 ora 17:13

   O alta “opera“ Holywoodiana menita sa slabeasca credinta oamenilor.
   Un film facut pentru a crea o imagine a unui Iisus slab, neputincios, chiar si in fata diavolului cu care converseaza amical si ii cere sa-i arate viitorul.
   Acest film distorsioneaza intentionat din punct de vedere crestin, spiritual si biblic imaginea lui Iisus.

   Subsemnatul este ateu!

   • fan SV a comentat: 16/08/2016 ora 23:50

    BRAVO!!! ÎNTOCMAI.

 9. pepy a comentat: 09/08/2016 ora 23:06

  Un film deosebit, profund meditativ, altfel decat suntem obisnuiti sa-l percepem pe Iisus. Vedem aici latura sa umana cu framantarile si vesnicele intrebari.

 10. Florica a comentat: 09/08/2016 ora 19:10

  Un film bine realizat si atat. Subiectul filmului este unul fantezist. Cei care au citit Sfanta Evanghelie si predicile Sfintilor Parinti stiu ca Iisus Hristos a tinut post aspru (post negru), fara mancare fara apa si a fost singur in pustie.

  • Redseven a comentat: 09/08/2016 ora 23:42

   Florica, trebuie sa te contrazic si sa te trimit la Biblie.
   Nu scrie ca Isus nu a baut nimic in timpul postului, doar ca nu a mancat.
   Nici ca a fost singur in pustie nu scrie.
   Tocmai am recitit versetele care vorbesc despre cele 40 de zile si nu am gasit deloc ceva legat de apa si nici de faptul ca era singur. (vezi Luca cap.4)
   O sa ma uit si eu la film ca sunt curios!

   • Florica a comentat: 10/08/2016 ora 16:47

    Si eu te trimit sa-i citesti pe Sfintii Parinti care au interpretat Sfanta Evanghelie.

    • M&Ms a comentat: 11/08/2016 ora 13:04

     De ce sa ascultam la ce spun sfintii parinti cand biblia este pentru toata lumea si este cuvantul lui Dumnezeu.Spre adevar ne conduce Duhul Sfant el ne deschide inima atunci cand venim cu credinta spre aflarea adevarului.Cuvantul domnului este peste cuvantul sfintilor.Va rog cititi biblia ea ne este singurul ghid catre adevar.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *