L’avocat de la terreur – Avocatul terorii (2007) – filme online subtitrate

L’avocat de la terreur – Avocatul terorii (2007) – filme online subtitrate

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

L’avocat de la terreur – Avocatul terorii (2007) – filme online subtitrate

6.8
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Documentarul prezintă viaţă şi ideile lui Jacques Vergès, un avocat controversat care a ales să apere mai multe persoane care au comis acte criminale majore.
Jacques Vergès era un tânăr avocat în timpul Războiului de Independenţă Algerian. În acest război , el o apăra pe Djamilah Bouhired care este vinovată de un atentat cu bombă într-un bar în Sept 1956. După ce previne condamnarea la moarte a acesteia, Vergès se căsătoreşte cu ea.
Filmul continuă prin prezentarea perioadei în care Vergès a dispărut din viaţa publică timp de 7 ani, dar când s-a întors a apărat mai multe figuri criminale care au comis diverse acte împotriva umanităţii , cum ar fi Saddam Hussein, Slobodan Milosevic, Carlos Şacalul sau pe nazistul Klaus Barbie.
Este oare Vergès un apărător conştient al acestor oameni blamaţi, sau chiar un complice al lor? Acesta este aspectul pe care îl discută documentarul, prezentând evenimentele din viaţa avocatului.

IMDB : 7,2

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

10 comentarii
 1. mia_mi20 | 2016-07-07

  Foarte interesant!!!Multumesc,Filme HD!!!

 2. luc si atat | 2016-05-27

  documentar excelent,Maitre Verges a spus doar un mic procebtaj adevarul in tot documentarul,de aceea avocatii sunt numiti si “Renard”. documentarul merita vazut si trase concluziile despre cum este condusa lumea de azi de asa zisi politicieni “du merde”.
  apropo rabdare si concentrare la tot e se vorbeste in acest documentar.

 3. cinefil | 2016-05-26

  se poate reposta, va rog? multumesc

 4. ioan chirila | 2014-10-15

  despre un film documentar nu ppoti spune despre el ca este bun sau prost daca te intreseaza el trebuie vazut . in ceea-ce ma priveste daca as fi avocat nu as apara pe criminalii care ucid oameni nevinovati.ei trebuie condamnati fara drept de apel. avem si noi avocati care-i apara pe interlopi.i-mi8 displac.

 5. Vasilik | 2014-01-04

  Nu uitaţi un lucru… dreptatea şi justiţia este de partea celor puternici. În Grecia antică spartanii în numeau pe cei cuceriţi hiloţi, erau sclavi şi erau batjocoriţi, nu aveau drepturi şi erau la bunul plac ar stăpânului ucişi sau marcaţi cu fierul roşu. În ziua de azi cei cuceriţi se numesc terorişi, mujahedini, asasini, etc. Mi se apre normal ca şi aceşti hiloţi moderni să aibă dreptul la apărare, deoarece nu ei sunt ăia care asupresc ci ăia care au pe gâtul lor talpa cizmei Occidentalului imbuibat şi incult care crede că totui i se cuvine şi el e superior. 🙁

 6. Lucifer | 2013-10-06

  Foarte bun.

 7. pepy | 2013-10-04

  Documentar excelent. Verges , a fost cred eu o coada de topor, din umbra au condus altii cu multi bani, influenta, putere,oameni politici, criminali, agenti secreti. Terosismul este la fel sustinut de unii plini de bani, din interese polotice,care se folosesc de diferendele religioase , teritoriale, economice, in folosul lor si pe seama prostilor . Cei mai mari teroristi, cei adevarati, ai acuza gratuit pe altii ca fac terorism pentru a abate atentia de propriile actiuni. Manipularea e in floare , cei mai multi se lasa dusi de nas , nu vor sa gandeasca, sau de prosti ce sunt cred tot ce li se spune prin mass media . Nu va mai lasati manipulati, oameni buni !

 8. 345 | 2013-10-01

  un excelent observator al jocului de culise al masinariei judiciare- genial jucator de “sah”!

  PS: seraphidis, sint total de acord ca ideea de justitie ar fi fost compromisa (legal si la ea in curte;) – desi compromisa este prin actiunile ei de foarte mult timp

 9. seraphidis | 2013-10-01

  Procesul pedofilului criminal belgian, Marc Dutroux, pe care l-a reprezetnat ca avoocat al apararii pedofilul era una din cele mai socante procese ale secolului 20 zsi cu referire la acea tara. >Caci cum a spus maestrul avocat acel pedofil nu era decât o pyrania într-o mare de rechini. Daca se continua cu acel proces si nu era subit închis de catre completul de judecata ca urmare a manigfestatiiloer publice de amploare, s-ar fi revelat ca o întrega cala politice, magistrati, politisti politicieni si chiar prelati ai bisericii serveau perversitati. Întreaga societatea occidentala capitalisata a aniilor 90 era practic zguduita de un astfel de cutremur care ar fi echivalat cu procesul de la Nurburgring din 45-46. Si s-a gasit si condamnat doar un pyrania, nu rechinii si nu consumatorii de pedofilie belgieni, toti din structurile înalte ale societatii. Cine vrea o lectie de istorie si sa ajunga avocat penalist celebru ar trebui sa urmareasca zecile dfe ore de pledoarie si de procese în afacerile privitoare la Klaus Barbie si cele privitoare la Slobodan Milosevic. cei care manipuleaza justitia sunt îndaratul marionetelor de judecatori. Cum altfel sa fi judecat moartea sau încheierea prematura a ceea ce se pretindea a fi fost monstrii psihopati, pedofili, nazisti, dictatori, sau nu mai stiu ce? Maestrii dezinformarii sunt cei care au încheiat subit procesele la care revelatiile avocatului celebru, unul din cei mai mari ai secolului 20, ar fi deturnat si compromis ideea de justitie institutionalizata a Statului de drept. iar acest avocat nu a fost atât un maestur al pledoariei cât un foarte bun investigator. Asta deranjeaza pe francezi si justitia, autoritatile guvernamentale, cancerul social al puterii corupte, perversitatea si traumele psihice ale mai marilor zilei, cei care au participat la consumarea sau prin indolenta au lasat sa se întâple astfel de lucruri. Procesul Klaus Barbie ar fi zguduit si el fundamentele Statului evreu, teoriile holocaustului si holocaustologilor. Am urmarit zeci de ore casetele video la Bibliothèque nationale de France si am fost torpilat cum din minciuni se releva adevarul. Iar acela era socant, nu complex, ci socant, paradoxal el forma si dezvolta asa cum spusese ca titul al unei carti celebre miturile fondatoare ale Statului israelian. Si asi fi luat ca recenzii procesele si tevaturile proceselor în care era implicat nu celebrul, controversabilul avocat celebru, nu inculpatii ci scenografia punerii în scena a unor astfel de evenimente care i-au deranjat si amenintat chiar pe cei care erau scenaristii simulacrelor judiciare.

 10. CIM | 2013-09-30

  foarte important

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

3 Days to Kill - Condamnat să ucidă (2014) - filme online
Bad Genius (2017)
The Terror (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!