Laws of Attraction – Legile Atracției (2004) – filme online

Laws of Attraction – Legile Atracției (2004) – filme online

Vezi trailer
5.9
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI

Laws of Attraction – Legile Atracției (2004) – filme online

5.9
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

19 comentarii

Doi dintre cei mai buni avocaţi din New York, Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) şi Audrey Woods (Julianne Moore), au avut ocazia, cu fiecare divorţ pe care “l-au rezolvat”, sã aibã de-a face cu cele mai neplãcute forme pe care le poate lua o dragoste “expirată”– deci ce rãu mai mare li s-ar putea întâmpla chiar lor, care au vãzut tot ce se poate vedea? Sã se îndrãgosteascã!
Audrey şi Daniel sunt total opuşi. Ea practicã dreptul “ca la carte” şi nu iese niciodatã din litera legii. El, avocatul care câştigă întotdeauna la limitã. În curând vor pleda unul contra celuilalt, într-un “divorţ public” foarte controversat, al unor clienţi celebri (Parker Posey şi Michael Sheen). Punctul central al litigiului este un castel irlandez pe care fiecare dintre cei doi soţi au pus ochii. Audrey şi Daniel pleacã în Irlanda pentru a cerceta probele şi mãrturiile necesare procesului.
Deşi sunt din ce în ce mai atraşi unul de celãlalt, evident, nici unul nu recunoaşte acest lucru. Se pomenesc însã aruncaţi în mijlocul unui festival rural al dragostei pentru că, dupã o noapte de petrecere, sã se trezeascã în zorii zilei urmãtoare… ca soţ şi soţie. Acum trebuie sã se întoarcã însã la New York şi sã continue atât procesul de divorţ, cu multe bãtãi de cap, aflat în plinã desfăşurare, cât şi propriul “mariaj”.

Poate fi oare cãsãtoria cel mai bun mod de a începe sã te îndrăgosteşti?

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net