Layer Cake – Prins la înghesuială (2004) – filme online

Layer Cake – Prins la înghesuială (2004) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Layer Cake – Prins la înghesuială (2004) – filme online

GEN FILM: CRIMĂ, DRAMĂ, THRILLER
7.4
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Elegant, bine îmbrăcat şi politicos eroul nostru (Daniel Craig) arată ca un om de afaceri obişnuit. S-a îmbogăţit din comerţul cu cocaină şi ecstasy, tratându-le ca pe o marfă oarecare, fără să pună mâna pe ele sau să-şi dea în vileag identitatea. A venit momentul în care s-a decis să se retragă din afaceri, căci mai este încă în floarea vârstei şi se cuvine să se bucure de roadele muncii sale. Vor fi suficiente câteva zile ca să-şi piardă urma, aşa crede el.
Cam acesta este planul. Dar, că orice plan bine făcut, şi acesta se poate duce de râpă…
Şeful bandei Jimmy Price (Kenneth Cranham) îi cere însă două ultime favoruri. Fiica şefului suprem Eddie Temple( Michael Gambon), dependentă de droguri, a dispărut fără urmă şi Price vrea ca eroul nostru (numit doar XXXX) să o găsească. Pare foarte simplu. La fel şi cel de al doilea favor : un alt traficant greu pe nume The Duke (Jamie Foreman) a pus mâna pe un transport serios de ecstasy. Price are nevoie acum de un intermediar care să pună la cale un aranjament pentru cumpărarea drogurilor.
Sunt ultimele două sarcini, se gândeşte eroul nostru, şi apoi,gata, sunt liber. Dar nimic nu este simplu. Cu un fost şef militar sârb aruncat în combinaţie şi o gloată de bandiţi periculoşi puşi fie să-l ajute sau să-i pună piedici, el îşi dă seama curând că încercarea de a ieşi din afacerile cu droguri îl poate costa totul inclusiv viaţa.

IC-14 INTERZIS COPIILOR SUB 14 ANI

Trimite filmul

acest video nu a fost gasit

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net