Vizioneaza filme online

Le Corniaud – Prostanacul (1965) – filme online

Anthony Marshall (Bourvil) e un om obişnuit ce nu a călătorit dar care se hotărăşte să plece în vacanţă. Ghinionul face ca la plecarea în vacanţă să se tamponeze cu maşina lui Leopold Saroyan (Louis de Funès), în aparenţă un prosper şi galant om de afaceri, dar care în realitate patronează un sindicat al crimei . Saroyan recunoaşte faptul că tamponarea s-a produs din culpă să şi vrea să compenseze neplăcerile lui Marshall oferindu-i o călătorie plătită de el dus-întors în Italia cu condiţia ca acesta să facă călătoria de întoarcere cu un cadlilac al unui prieten . Această oportunitate i se pare de vis lui Mareshall care acceptă fără a sta prea mult pe gânduri dar care nu bănuieşte că de fapt Saroyan se foloseşte de el pentru a tranversa granița o serie de bunri de mare valoare furate ( aur, bijuterii). Saroyan se bazează pe figura de om cinstit şi care inspiră încredere a lui Mareshall : ” La graniţă , domnilor, omul este suspect, nu maşina “. Încărcătura preţioasă din maşină este râvnită de o bandă rivală care porneşte în urmărirea maşinii. Asociaţii lui Soroyan îşi manifeste îngrijorarea, considerând proiectul periculos, aşa că Saroyan le promite că nu va scapa din ochi maşina şi porneşte pe urmele ei şi ale lui Marechall. Pe parcusul călătoriei apar situaţii care mai de care mai hazlii şi mai încurcate.

IMDB : 7,5

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (3)
 • Plictisitor (1)
 • Mediu (0)
 • Bun (4)
 • WOW (2)
 • Capodopera (19)
Tags: , , , , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Le Corniaud – Prostanacul (1965) – filme online

 1. Tudorel a comentat: 25/10/2012 ora 17:56

  Film excelent, așa cum numai francezii știu să facă. Îl căutam de multă vreme. Din nu știu ce motiv însă, filmul se oprește brusc la minutul 46 și sare direct la sfârșit. Am încercat să-l repornesc de acolo, dar mi-a fost imposibil! Păcat!

 2. lucian a comentat: 13/10/2012 ora 23:31

  Belea frate, am vazut Creierul, Marile vacante si acesta……poate se inspira si cretini de americani de la ele. 10 pe linie 😉

 3. SAR a comentat: 04/09/2012 ora 22:10

  Haios,dar si muzica fimului a fost foarte adecvata si splendida.Poate ca nu am ras cu lacrimi,fiindca l-am mai vazut,dar exista scene memorabile pe care nu le poti uita. Twistul care se canta la scena cu restaurantul,magnifica.De departe,cea mai buna muzica a anilor ’60.Sper intr-o revenire spectaculoasa a acestui gen muzical.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *