Le Corniaud – Prostanacul (1965) – filme online

Le Corniaud – Prostanacul (1965) – filme online

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Anthony Marshall (Bourvil) e un om obişnuit ce nu a călătorit dar care se hotărăşte să plece în vacanţă. Ghinionul face ca la plecarea în vacanţă să se tamponeze cu maşina lui Leopold Saroyan (Louis de Funès), în aparenţă un prosper şi galant om de afaceri, dar care în realitate patronează un sindicat al crimei . Saroyan recunoaşte faptul că tamponarea s-a produs din culpă să şi vrea să compenseze neplăcerile lui Marshall oferindu-i o călătorie plătită de el dus-întors în Italia cu condiţia ca acesta să facă călătoria de întoarcere cu un cadlilac al unui prieten . Această oportunitate i se pare de vis lui Mareshall care acceptă fără a sta prea mult pe gânduri dar care nu bănuieşte că de fapt Saroyan se foloseşte de el pentru a tranversa granița o serie de bunri de mare valoare furate ( aur, bijuterii). Saroyan se bazează pe figura de om cinstit şi care inspiră încredere a lui Mareshall : ” La graniţă , domnilor, omul este suspect, nu maşina “. Încărcătura preţioasă din maşină este râvnită de o bandă rivală care porneşte în urmărirea maşinii. Asociaţii lui Soroyan îşi manifeste îngrijorarea, considerând proiectul periculos, aşa că Saroyan le promite că nu va scapa din ochi maşina şi porneşte pe urmele ei şi ale lui Marechall. Pe parcusul călătoriei apar situaţii care mai de care mai hazlii şi mai încurcate.

IMDB : 7,5

Anul lansarii: 1965
Regizor: Gérard Oury
Distributie:

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

4 comentarii
 1. Tudorel | 2012-10-25

  Film excelent, așa cum numai francezii știu să facă. Îl căutam de multă vreme. Din nu știu ce motiv însă, filmul se oprește brusc la minutul 46 și sare direct la sfârșit. Am încercat să-l repornesc de acolo, dar mi-a fost imposibil! Păcat!

 2. lucian | 2012-10-13

  Belea frate, am vazut Creierul, Marile vacante si acesta……poate se inspira si cretini de americani de la ele. 10 pe linie 😉

  • paucean | 2017-09-08

   Asta pentru ca francezii au inventat cinematograful, de aceea fac cele mai bune filme.

 3. SAR | 2012-09-04

  Haios,dar si muzica fimului a fost foarte adecvata si splendida.Poate ca nu am ras cu lacrimi,fiindca l-am mai vazut,dar exista scene memorabile pe care nu le poti uita. Twistul care se canta la scena cu restaurantul,magnifica.De departe,cea mai buna muzica a anilor ’60.Sper intr-o revenire spectaculoasa a acestui gen muzical.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Winchester (2018) - Casa spiritelor
Cleanskin (2012) - Masca inocenţei
3 Days to Kill - Condamnat să ucidă (2014) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!