Le mépris – Disprețul (1963) – filme online

Le mépris – Disprețul (1963) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Un scenarist şi tânăra sa soţie sunt găzduiţi de un producător tiranic. Acaparat de rescrierea unei transpuneri cinematografice a ”Odiseei”,dramaturgul nu mai remarcă asaltul la care o supune finanţatorul pe tânăra lui soţie, ceea ce îi stârneşte femeii dispreţul faţă de partenerul de viaţă, ajungând să pună sub semnul întrebării însuşi viitorul căsniciei.
Inspirat de un roman al lui Alberto Moravia,regizorul reflectă dilema dramaturgului constrâns de criză pecuniară permanentă să accepte ingrata misiune a unei ”Odisee” în cheie erotică şi comercială. Antinomia artă-industrie este acut surprinsă într-un film în care Fritz Lang joacă rolul regizorului. Ca în toată opera lui Jean-Luc Godard,înfruntarea personajelor este marcată printr-un duel livresc de citate, subliniind ifosele culturale ale producătorului parvenit…

IMDB : 7,7

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net