Le Notti Bianche (1957) – Filme online gratis

Le Notti Bianche (1957) – Filme online gratis

Vezi trailer
7.8
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
7.8
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Regia: Luchino Visconti

Cand trecutul se opune prezentului, realitatea este inlocuita de iluzii. Mario, un tanar timid si modest ce locuieste in Livorno, observa o femeie plangand pe un pod. Numele ei este Natalia si sufera din pricina iubitului sau, plecat de mai bine de un an, dar care i-a promis ca se va intoarce. Timp de cateva seri, Mario ii tine companie, o distreaza, iar in final se indragosteste de ea. Va reusi oare sa o smulga din trecutul in care Natalia se afunda pe zi ce trece tot mai mult si sa o indeparteze de dragostea pe care o poarta unui barbat care probabil ca nu se va mai intoarce niciodata?

Anul lansarii: 1957
Distributie:

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

5 comentarii
 1. Sincerity | 2013-04-27

  Un film de exceptie! Multumesc!
  Claudia Magdalena

 2. Monica | 2013-04-11

  Mi-a placut mult atmosfera, imaginea, alb-negrul, care dau impresia de teatru si nu de film. Remarcabile momentul “dansului”, ninsoarea si, binenteles jocul lui Marcello si al Mariei Schell, care am aflat ca era austriaca de origine. A fost inspirat Visconti s-o foloseasca pe ea,blonda, cu fatza angelica,cu voce suava si nu vreo actrita “vulcanica” italianca, in acest rol sensibil de Natasha 🙂 Spunea cineva mai sus ca rusii ar fi reusit un remake mai bun, tocmai datorita spiritului lor pasional.Sunt de aceeasi parere.

 3. radu | 2013-03-06

  Emotionant,dar pentru anul si secolul in care Dostoiewski a scris nuvela.
  Cred ca rusii ar reusi un remake mult mai reusit,mulat dupa spiritul lor pasional.
  Azi insa (dupa parerea mea), suntem reci,”iarna e pe veci” si ne bucuram sa retraim asemenea sentimente.

 4. michael | 2013-02-21

  zdrobitor

 5. kri | 2012-08-19

  Vad pentru prima oara acest film si -mi vine in minte vestitul vers al lui F.Villon ”Ou sont les neiges d`antan?”Un film emotionant si o interpretare de zile mari:Maria Schell o actrita sensibila ,fermecatoare prin inocenta pe care o exprima chipul ei,secondata de un Marcello Mastroinni surprinzator de diferit de la un rol la altul,un actor magnific.Secventa din bar cand Natalia coplesita si bantuita de fantomele trecutului redescopera alaturi de noul partener bucuria de a trai pe care si-o manifesta dansand este antologica.La fel si secventa finala a filmului.Multumesc,filmehd,net.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Bad Day for the Cut (2017)
Neruda (2016)
Aus dem Nichts (2017) - În întuneric

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!