Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Le Notti di Cabiria – Nopțile Cabiriei (1957) – filme online

Un premiu Oscar, 2 nominalizări BAFTA, un premiu şi o nominalizare Cannes.

“Nopțile Cabiriei” este filmul-portret al unei prostituate pe care o descoperim mai cinstită decât multe persoane așa-zise onorabile. Prin firea ei, Cabiria răspândeşte în jur bunătate, ceea ce nu-i aduce decât dezamăgire și chiar umilințe. Dincolo de condiția ei de prostituată, eroina este expresia vie a sensibilității, a purității și a unei candori dezarmante. Întâlnirea cu un hipnotizator, care o face să-și mărturisească și cele mai intime dorințe, este tulburătoare și crudă, deoarece subliniază perspectiva ca visurile şi închipuirile ei legate de o viață mai bună să se împlinească până la urmă. Ei îi vine greu să înțeleagă că nu există dragoste adevărată. Chiar dacă e mereu nefericită, nu concepe că nu există pe lume un “mai bine”. E o femeie puternică, mândră, care-și adună forțele după fiecare eșec, pornind din nou marșul spre o viață nouă, mai bună. Visurile Cabiriei nu se împlinesc niciodată.

IMDB : 8,3

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (2)
 • Plictisitor (1)
 • Mediu (0)
 • Bun (0)
 • WOW (6)
 • Capodopera (20)
Tags: , , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to Le Notti di Cabiria – Nopțile Cabiriei (1957) – filme online

 1. alex a comentat: 02/01/2016 ora 09:03

  Superb! Un film care scoate tot din tine, o actrita extraordinara, te acapareaza cu maiestria ei, cu rolul ei, cu frumusetea si cu inima ei buna prinse intr o latura a societatii, o capodopera a cinematografiei, nu ma asteptam sa fie atat de bun, te captiveaza, te pierzi in film si parca e in prezent totul desi are aproape 60 de ani aceasta comoara.Mi as fi dorit sa nu se mai termine, un spectacol al vietii, o realitate cruda si cu momente de sensibilitate peste masura….Unul dintre cele mai bune filme. De colectie, de aratat celor din jur, o minunatie a cinematografiei!!!!

 2. Ada a comentat: 30/03/2015 ora 16:19

  O capodoperă a cinematografiei italiene și universale.
  Intr-un om considerat de societate, din cauza prejudecăților, de nimic, poate sălășui un suflet pur, ingenuu, încrezător în semeni, care se poate dărui și iubi sincer.
  Curățenia aceasta îl tulbură până și pe hoț care are mustrări de conștiință și cu greu se hotărăște să o jefuiască așa cum plănuise.
  Cabiria reușește să se ridice în final și s-o ia de la capăt, cu sentimentul că viața e frumoasă și merită trăită, chiar dacă ai eșecuri majore.
  Fellini e un regizor genial, iar Masina e o actriță de excepție.

 3. ana a comentat: 04/03/2015 ora 22:06

  Oricine ar trebui sa vada filmul asta! Pacat ca nu mai exista prea multa sensibilitate pe pamant

 4. adrianna a comentat: 04/10/2014 ora 01:52

  extraordinar!!!

 5. Nick a comentat: 03/08/2014 ora 21:58

  Filmul este o bijuterie ….totul este desertaciune !

 6. cimpoeru erlisabeta a comentat: 27/04/2014 ora 04:40

  oscar bine meritat

 7. Claudiu a comentat: 13/02/2014 ora 00:34

  Finalul filmului este incredibil de puternic si de sugestiv! Jocul Giuliettei Masina absolut superb. Exista o puzderie de secvente absolut magice in film. Este unul dintre cele mai frumoase filme facute vreodata!

 8. Serban a comentat: 07/04/2013 ora 00:16

  Frumos film, geniala prestatie!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *