Vizioneaza filme online

Le passager de la pluie – Un trecător în ploaie (1970) – filme online

Un premiu Globul de Aur 

Într-o zi ploioasă, tânăra Melancolie “Mellie” Mau este hărţuită şi violată cu brutalitate de către un atacator mascat misterios, care abia a sosit cu autobuzul pe litoralul din sudul Franţei. După ce îşi recapătă cunoştinţa, Mellie îl împuşca mortal pe agresor şi îi aruncă trupul în mare, luând decizia de a trece incidentul sub tăcere pentru a evita conflictele cu gelosul ei soţ Tony Mau. La scurtă vreme de la acest eveniment, colonelul Harry Dobbs începe să o urmărească pe Mellie, acuzând-o că l-a ucis pe violatorul în serie evadat din Germania şi că a furat geanta cu bani aparţinând armatei americane pe care decedatul o purta asupra lui. Pe măsură ce investigatorul Harry Dobbs se implică mai mult în soluţionarea cazului, iar motivele pentru care doreşte să o incrimineze pe Mellie devin tot mai obscure, femeia se teme că bizarul colonel este corupt şi are interese personale în găsirea cadavrului violatorului. Îngrijorată că soţul absent ar putea fi implicat într-o afacere dubioasă şi şocată să constate că Harry Dobbs pare să cunoască exact modul în care s-a petrecut crima, Mellie Mau îşi păstrează declaraţiile iniţiale până în momentul în care un cadavru este descoperit pe plajă.

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (0)
 • Plictisitor (0)
 • Mediu (2)
 • Bun (1)
 • WOW (1)
 • Capodopera (11)
Tags: , , , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to Le passager de la pluie – Un trecător în ploaie (1970) – filme online

 1. Nick a comentat: 23/02/2014 ora 20:50

  Film bun …….sicronizarea traducerii modesta

 2. elisabeta a comentat: 06/10/2013 ora 22:23

  destul de bunicel, subtitrare sub orice critica!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Dan a comentat: 03/08/2013 ora 21:16

  Vai! Ce porcarie! Dar in copilarie, trebuie sa recunosc ca imi placea Charles Bronson.

 4. pepy a comentat: 31/07/2013 ora 23:01

  Un film frumos, sensibil ,relaxant cu actori buni de altadata de cae mi-e dor adeseori pentru naturaletea jocului. Merita vazut

 5. costin a comentat: 28/07/2013 ora 19:52

  Un film usor cu C.Bronson ,in care l-am vazut zimbind foarte des,m-am uitat cu placere la el ,chiar daca nu-i comercial si cu multa”actiune”!Mare actor Bronson,chiar daca s-a apucat tarziu de filme,cei din generatia60′ l-au cunoscut si apreciat de-a lungul carierei sale.Multumim pt.aceste filme artistice ,vechi dar bune!

 6. Doru a comentat: 27/07/2013 ora 00:17

  Tampitzel-gramada!
  Punctele forte se numesc: Marlene Jobert, Charles Bronson, Jill Ireland.
  Merge pentru noi…”nostagicii”.
  (In plus, subtitrarea “grabita”, care ruleaza doar 2-3 secunde pe alocuri, ne obliga sa ne reamintim franceza din scoala. Frumos!)

 7. mia_mi20 a comentat: 26/07/2013 ora 18:02

  M-am uitat cu multa placere la acest film vechi…………Are un “parfum” pe care cred ca-l simt cei de varsta mea……………………….Multumesc pentru el,FilmeHD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. django a comentat: 26/07/2013 ora 13:43

  Pai sa nu va uitati la filmul asta pt.ca nici nu stiti cine este Rene Clement{regizorul} Marlene Jobert sau Francis Lai{muzica}.Poate ati auzit in treacat de Charles Bronson.Asadar ,poftiti la film! Las come3ntariile pe seama voastra.Revin.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *