Vizioneaza filme online

Le samourai – Samuraiul (1967) – filme online

Filmul este povestea lui Jef Costello, un ucigaş profesionist prezentată frust, şi a luptei sale silenţioase pentru supravieţuire. Jef Costello este angajat ca să-l ucidă pe patronul unui local de jazz. Misiunea este îndeplinită, dar problemele abia încep. În ciuda unui alibi bine construit, Costello este considerat un prim suspect de către comisarul care anchetează cazul. Una din pianistele localului, Valerie, care iniţial confirmase alibiul “samuraiului”, se “întoarce”, depunând o altă mărturie care, de data aceasta, îl acuză. Jeff Costello nu înţelege de ce pianista şi-a schimbat depoziţia. Într-o manieră teatrală şi aparent prostească, eroul revine în localul de jazz la o oră de maximă audienţă şi îndreaptă revolverul, în văzul tuturora, spre Valerie, indicând cloar intenţia sa de a o ucide în public. Poliţia, care ţinuse localul sub observaţie directă, intervine “oportun şi decisiv” salvând (aparent) viaţa periclitată a pianistei. În final, se dovedeşte nu numai că arma era descărcată, dar nici măcar nu fusese vreodată folosită.

IMDB : 8,1

Tags: , , , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to Le samourai – Samuraiul (1967) – filme online

 1. eddie a comentat: 12/09/2016 ora 22:56

  Noi cei din generatiile vechi stim sa apreciem adevaratele valori, X ai multa dreptate, astia din genratia FB snt pierduti ca sa nu zic ratati, nu stiu de Alain Delon, Lino Ventura, Belmondo, Jean Gabin, Pierre Richard, Bourvil, Louis de Funès, Daniel Auteuil, si multi altii, noi am crescut cu aceste valori astia de azi daca le iei netul inebunesc, nu citesc carti, ce sa mai vorbim de cultura generala! Mi-e sila de aceste vremuri tulburi, asa cum era atunci era simplitate,cit de cit respect, solidaritate, valori, acum totul e un infern!

 2. covaci a comentat: 17/04/2016 ora 17:05

  Foarte slab film şi fara nici o logica ! Nota 2

  • ADY a comentat: 04/06/2017 ora 16:02

   Pentru caci capacitatea cerebelului tau (creier nu ai) tinde spre zero absolut…..te incadrezi “parfait” in comentariul lui eddie !

 3. andipanda a comentat: 25/11/2015 ora 00:01

  Nu e printre cele mai bune cu Delon,dar ramane must-see.

 4. cezar a comentat: 02/10/2015 ora 01:02

  Un film de colectie deosebit de bun, interesant, un mare actor Alain Delon multumesc

 5. Doncafe a comentat: 20/07/2015 ora 15:25

  Bravo @x comentariu de nota 10….mi-ai citit gandurile..

 6. X a comentat: 20/07/2015 ora 14:03

  E totusi un film vechi,din 1967. Cine are comentarii negative la adresa acestuia e putin oligofren…Cam ce va imaginati, cyborgi, tehnologie sci-fi sau ceva de genul?…Aveti habar macar ce farmec au locatiile, interioarele, cladirile, masinile, chipurile, moda din vremea aceea? Sunt amanunte pe care ochiul neavizat, ignorant si cinic nu le vede, nu le “simte”…De ce vizionati filme vechi daca sunteti retardati? Mai bine luati-o din nou cu clasa a IV-a si invatati ce vi se preda la scoala, nu pornografii de pe internet si de la TV, unde vi se spala creierele cu “vedete” analfabete in chiloti si cracite in toate chipurile, vulgare si prostituate in direct, care au pretentia ca sunt cantarete, actrite si dracu’ mai stie ce, savante chiar, pt.ca-si arata p***a non-stop si au asa-zise dansuri si miscari parca s-ar f**e in direct, in clipuri si peste tot…Pt.ca sigur la alea stati non-stop cu gurile cascate si va curg balele pe buric…

 7. marina a comentat: 09/05/2015 ora 19:14

  Foarte bun film! Alain Delon exceptional.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *