Le vieux fusil – Pușca veche (1975) – filme online

Le vieux fusil – Pușca veche (1975) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
6.7
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
6.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

16 comentarii

Acţiunea se petrece în 1944 în localitatea Montauban din Franţa spre sfârşitul războiului. Nemţii încep retragerea în dezordine sub presiunea trupelor aliate. Doar Miliţia mai crede într-o răsturnare de situaţie. La spitalul din localitate, doctorul chirurg Julien Dadieu (Philippe Noiret) împreuna cu prietnenul şi colaboratorul său François (Jean Bouise), pe lângă nemţi mai operează şi militanţi ai Rezistenţei franceze a cărei simpatizanţi sunt. Din când în când, Miliţia face raiduri prin spital în căutarea “teroriştilor partizani” sub protestul ineficace al personalului spitalului. Singura relaxare a doctorului după atâtea ore de tensiune, este regăsirea calmului familial în prezenţa fiicei sale Florence şi a soţiei de-a doua Clara (Romy Schneider), pe care o iubeşte cu pasiune. Grijuliu pentru securitatea familiei sale, doctorul decide trimiterea acesteia în castelul familial din regiune până la terminarea războiului. În retragerea lor dezordonată însă, iată că divizia de SS “SS Panzer Division Das Reich” trece prin sat şi masacrează bestial toată populaţia, inclusiv ocupanţii castelului pe care-l aleg ca reşedinţă de popas Distrus de durere, Julien se va răzbuna crâncen dar metodic. Cunoscând pasajele secrete ale castelului va elimina unul câte unul pe toţi membrii diviziei…

“Acest ultim film al lui Robert Enrico se reduce la vechea schema atâtor romane populare: un om a cărui viaţă a fost zdrobită de nişte brute urmăreşte să se răzbune, fapt cu atât mai meritoriu şi dificil cu cât el este singur, slab şi bun.”Jean-Pierrr Jeaqncolas – 1975 (Positif)

IMDB : 7,8

Anul lansarii: 1975
Regizor: Robert Enrico
Distributie:

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Big Fish (2003) - Peștele cel mare
California Suite (1978) - Hotel California
Yeom-lyeok (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!