Vizioneaza filme online

Lenin: The Train – Trenul lui Lenin (1988) – filme online

Lenin vede posibilitatea de a reveni în Rusia ilegal la sfârșitul al doilea război mondial cu un tren sigilat de imigranți ruși. Pe tren el îl întâlnește pe David, un tânăr idealist bolșevic cu care împărtășește diferite puncte de vedere la ceea ce se întâmplă în jurul lor.
Bazat pe un roman de Michael Pearson, filmul evidențiază prezența lui Ben Kingsley, Leslie Caron (Lili) și Jason Connery, fiul lui Sean.

IMDB : 7,1

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a
Server 3
Partea I-a
Partea a II-a
Server 4
Partea I-a
Partea a II-a
Server 5
Partea I-a
Partea a II-a

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Lenin: The Train – Trenul lui Lenin (1988) – filme online

 1. parintele Adrian Fageteanu a comentat: 01/05/2017 ora 15:53

  Un film ce prezinta pe unul din cei mai odiosi criminali din istoria
  omenirii ca pe un idealist model de urmat. Acest film ar trebui sa aiba accesul restrictionat la el pentru minori, tineri sub 18 ani. Exact ca filmele pornografice.

  Sau ar trebui sa se precizeze cel putin intr-o nota informativa la inceputul filmului ca e vorba nu de un film istoric, ci de propaganda ideologica si de prezentare ale unor idei partizane.

  Iar tanarul acela idealist bolsevic, in cazul in care nu era jidan de fapt, ca
  toti cei care au creat si pus in practica bolsevismul / comunismul, inclusiv
  Lenin, atunci era unul dintre cei considerati idiotii utili de catre Lenin si
  gasca lui de jidani kazari, declarati sau nu ca atare, cu nume rusesti,
  romanesti, poloneze etc.

 2. golea pompiliu a comentat: 07/11/2015 ora 18:36

  Comunismul utopic a fost inventat din antichitate si ca filozofie a evolutat in evul mediu! O replica la exploatarea sclavilor si servilor feudali! Francezii iacobini si mai tarziu Comuna din Paris l-au transformat intr-o realitate efemera nestructurata! Primul razboi mondial a fost prilejul elitelor mondiale si sa le spunem raspicat de pe Wall Street sa il experimenteze! Kaiserul german a vazut in asta si prilejul de a scoate Rusia tarista din razboi! Un ziarist american din masonerie John Reed spunea dupa o calatorie in URSS ca aceasta tara adopta un model revolutionar – comunismul! Putin mai tarziu dupa intrarea lui Lenin in Rusia vine si Trotski! De unde? Din SUA! Se cam fuge de prezentarea activitatii acestor doua personaje in Rusia! De ce? Rusia comunista este prezentata incepand cu Stalin! Un lucru interesant! Neoconservatorii au idei in Trotski! Se poate spune ca occidentalii de pe ambele maluri ale Atlanticului au adus comunismul in Rusia! Ortodoxa si conservatoare! Inca ceva! Rusia lui Putin de azi mai mult se inspira din valorile tarismului! Analfabetismul unora pune semnul identitatii intre tarism si comunism!

 3. Mihai a comentat: 14/10/2015 ora 13:00

  Prin facilitarea trecerii lui Lenin pe teritoriu sau , Germania a facut un rau omenirii mai mare chiar decat razboiul in sine.

 4. Nea Ion de la carciuma din colt a comentat: 13/10/2015 ora 14:00

  Film propagandistic care idealizeaza si pacaleste publicul fara cunostinte de istorie si politica.
  Drumul spre iad e pavat cu intentii bune.Radacinile “comunismului” se afla in “revolutia franceza” acolo a aparut falsa idee si minciuna cu ” libertate egalitate fraternitate ”

  Comunismul e o doctrina extremista care se afla in conflict cu ideea de democratie si drepturi ale omului !!!
  O societate fara Dumnezeu fara valori fara morala care promoveaza mizeria de toate felurile, prostia si lenevia.
  Egalitatea e o mare iluzie pentru prosti si pentru cei care sunt frustrati si incapabili sa se ridice pe propriile picioare in viata sa ajunga sus.
  Nu exista egalitate si nici nu va exista vreodata pentru ca noi insisi oamenii suntem foarte foarte diferiti si e foarte bine sa fie asa.

  Mai mare ipocrizie si falsitate in comunism nu cred ca s-a vazut pana acum.
  Unii erau mai egali decat altii. Dar cu totii ne numim tovarasi ! 😛

  Capitalismul nu e perfect de fapt nimic din ceea ce a inventat omul nu e perfect si nici nu va fi dar macar e ceva ce functioneaza bine si permite tuturor sa devina ceva, ceva important si de succes daca asta doresc cu adevarat.

  Daca cineva merita si demonstreaza ca e valoros si vrea sa fie miliardar sau scriitor de succes sau altceva si REUSESTE cine sunt eu sau altcineva sa ii spun ca nu merita sau ca ii este interzis ?????

 5. MTG a comentat: 13/10/2015 ora 01:19

  Un telefilm reusit. Sobru. Dominique Sanda.

 6. aur a comentat: 11/10/2015 ora 23:22

  Cum se face ca Lenin vede posibilitatea de a reveni ilegal in Rusia “la sfarsitul (?) al doilea razboi mondial”?. Ce, inviase si-i era frica de Stalin? Si de ce s-a intalnit PE tren cu David, nu-i lasau sa stea IN tren? Zic si io, asa, ca parca nu mai am chef sa vad filmul.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *