Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Les aventures de Rabbi Jacob ( 1973 ) – filme online

Les Aventures de Rabbi Jacob este o producție franceză din 1973, regizată de Gerard Oury, cu Louise de Funes si Claude Giraud în rolurile principale. Filmul este o comedie spumoasă de situație. Rabi Jacob pleacă din New-York să participe la ceremonia de bar-mizvah (majoratul băieților evrei) a nepotului său din Franța, David.
Victor Pivert (Louis de Funès) este un bogat om de afaceri, bigot, xenofob si rasist, preocupat de nunta fiicei lui ( jucată de cântăreața Miou-Miou). Pe drum masina sa (care transporta pe capota o barcă) deraiaza si se răstoarnă in râu, cu susul in jos, acum barca, transportând mașina. Extrem de irascibil, Pivert se ceartă cu șoferul lui, Solomon (evreu) care refuză să il ajute din cauza începerii shabbat-ului . In căutarea unui ajutor, Pivert, ajunge la o fabrică de gumă de mestecat . Aici însă găsește o echipă a serviciilor secrete dintr-o țară arabă condusă de colonelul Tarifele, care tocmai arestaseră pe principalul oponent al regimului, liderul revoluționar Mohamed Larbi Slimane (Claude Giraud) . Involuntar, Pivert ajută la eliberarea revoluționarului din mâinile torționarilor, insă în timpul confruntărilor, doi dintre arabi sunt ucisi. Odată gasite de poliție, cadavrele sunt puse in seama lui Pivert, care devine ”principalul infractor al Franței”. Urmărit, de serviciile secrete arabe, de intreaga poliție franceză, dar si de soție, care crede că a fost părăsită, permanent sub presiune Pivert si Sliman se deghizează in evrei ultraortodocsi si ajung in cariterul evreiesc, unde intreaga comunitate aștepta pe rabinului Jacob si ucenicului său. Scenele de urmărire, confuziile dintre adevaratul Jacob si cel deghizat (Pivert-Louise de Funes) fac deliciul filmului. Filmul se termină cu happy end.

Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Les aventures de Rabbi Jacob ( 1973 ) – filme online

  1. marius a comentat pe data | 07/12/2014 ora 23:05

    va spun sincer filmul asta l-am vazut cand aveam 12 ani acum am 37 e mortal ma uit la el cu placere de fiecare data cand il gasesc pe undeva .

  2. honeygiani a comentat pe data | 07/06/2013 ora 16:16

    Cel mai bun actor de comedie e Louis de Funes. Sunt cinefila si chiar nu mai stiu pe nimeni la nivelul lui, e incredibil!!!

  3. maria a comentat pe data | 08/09/2012 ora 23:01

    un film extraordinar . super comedie

:) :wink: :( :mrgreen: :lol: :-? :-P more »