Vizioneaza filme online

Les chevaux de Dieu (2012) – filme online

Yacine are 10 de ani, când Marocul trece prin anii de plumb. Mama lui, Yemma, conduce și ea cum poate întreaga familie. Un tată depresiv, un frate în armata, un altul aproape autist și un al treilea, Hamid, mic șef de cartier și protector al Yacine. Când Hamid a fost închis, Yacine a avut un șir de slujbe ciudate. Pentru a ieși din această încurcătură a sărăciei, a răspândit violență și s-a ocupat de droguri. Hamid, în timp ce a fost încarcerat a devenit radical islamist și cum a fost eliberat încearcă să-i convingă pe Yashin și amicii lui să se alăture “frății” lor. Imam Abu Zubair, liderul spiritual pornește cu ei o pregătire fizică și mentală lungă. Într-o zi, el le spune că au fost aleși pentru a deveni martiri …

IMDB : 7,3

Tags: , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Les chevaux de Dieu (2012) – filme online

 1. Lil Bow Wow a comentat: 18/11/2015 ora 22:48

  Trista si cruda realitate. Din pacate e doar inceputul…
  Recomand, vizionare placuta!

 2. llissa a comentat: 17/11/2015 ora 21:46

  Din nefericire sint doar cai pierduti, minati direct spre abatoare de catre vizitii priceputi, copii manipulati in scopuri al caror inteles este departe de ceea ce ei au trait sau pot intelege! Multe elemente comune cu fratii Kouachi, Charlie Hebdo… Bataklan..

 3. augustin mihaila a comentat: 17/11/2015 ora 09:08

  Multumesc filmehd pentru acest film exceptional! Acum cind toata lumea este atinsa de terorism ar fi bine ca si politicienii sa vada acest film unde ni se prezinta radacinile terorismului. Nu stiam nimic despre marocani dar filmul asta ne dovedeste ca ei pot sa produca niste adevarate capodopere! Neaparat de vazut!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *