Les Enfants du paradis – Copiii paradisului (1945)

Les Enfants du paradis – Copiii paradisului (1945)

Vezi trailer
8.3
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
8.3
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

Regizorul Marcel Carné prezintă în cadrul acestui film, viaţa unei actriţe, care pe lângă statutul profesional se confruntă şi cu problemele inimii, ale iubirii. Actriţa este o reprezentantă a teatrului de la mijlocul secolului al XIX-lea. Garance, numele de scenă al Clairei Rene, este actriţă de teatru, care prin prestaţia ei câştigă încrederea directorului şi admiraţia publicului. Tot ea, reuşeşte să câştige dragostea a patru bărbaţi. Ea apoi va descoperi că fiecare din ei, o iubeşte pentru un anumit motiv, fiecare o iubeşte în felul său. Jericho , Frederic Lemastre şi fiul lui Soie, au intenţii care sunt greu de înţeles. Singura dragoste care pare pură, fără intenţii ascunse, este cea a mimului Baptiste Deburau. Dar cum inima de multe ori joacă feste, Garance se va trezi într-o situaţie care îi pune multe probleme….

“Alunecarea teatrului în viaţă şi a vieţii în teatru este evidentă în acest film spectaculos pentru că pantomima şi drama transpun şi stilizează pe scenă situaţii reale.” Etienne Fabellier – 1976 (Dictionnaire des films – Larousse).

Anul lansarii: 1945
Regizor: Marcel Carné
Distributie:

Trimite filmul

Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Bad Day for the Cut (2017)
  Neruda (2016)
  Aus dem Nichts (2017) - În întuneric

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

  There was an error, please try again
  Thank you for your message!