Les hommes libres – Oameni liberi (2011)

Les hommes libres – Oameni liberi (2011)

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Les hommes libres – Oameni liberi (2011)

GEN FILM: dramă, RĂZBOI
6.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

1 comentariu

1942 în Parisul aflat sub ocupaţie germană. Younes, un tânăr funcţionar algerian care se ocupă cu comerţul la negru, este arestat de poliţia franceză, care îl eliberează în schimbul angajamentului său de a spiona moscheea din Paris. Poliţia îi suspectează pe cei de la moschee, printre care şi pe superiorul Ben Ghabrit că i-ar sprijini pe musulmanii din Rezistenţă şi că i-ar ajuta pe evreii din nordul Africii, furnizându-le acte false.
La moschee, Younes îl întâlneşte pe cântăreţul algerian Sali Halali şi e foarte impresionat de vocea lui frumoasă şi de personalitatea lui puternică. O strânsă prietenie se naşte între ei, iar când Younes află că Salim e evreu, el refuză cu orice risc să mai colaboreze cu poliţia. Astfel, Younes se transformă dintr-un muncitor emigrant fără cultură şi implicare politică, într-un luptător pentru libertate.

Anul lansării: 2011
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Drive-Away Dolls (2023)
La Grande Arche (2023)
Slow (2023)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!