Let’s Make Love (1960) – filme online

Let’s Make Love (1960) – filme online

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI

Descriere film

5 comentarii

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA.

Miliardarul Jean-Marc Clement (Yves Montand) află că viaţa sa romantică plină de scandaluri va deveni subiectul unei piese comice. Supărat de posibilele articole negative ce ar putea apărea în presă în urma spectacolului, Jean-Marc vizitează teatrul împreună cu asistentul său pe relaţii publice. Temerile lui sunt întemeiate, spectacolul luând peste picior toate aventurile sale romantice, dar Jean-Marc uită de ele în momentul în care o vede pe Amanda Dell (Marilyn Monroe).
Pentru a fi alături de aceasta, Jean-Marc se angajează ca şi actor la teatru. După mai multe încurcături de situaţii, Jean-Marc îşi dă seama că pentru a putea să îi atragă atenţia Amandei, trebuie să devină un actor/cântăreţ bun. Pentru asta angajează profesionişti precum Milton Berle, Bing Crosby sau Gene Kelly, care să îl înveţe să spună bancuri, să cânte şi să danseze.
Îi va destăinui în final Jean-Marc adevărata sa identitate Amandei? Cum va reacţiona ea când va afla că a fost înşelată atâta timp?

IMDB : 6,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net