Vizioneaza filme online

Leviathan (1989) – filme online

În Oceanul Atlantic, undeva în largul coastelor Floridei, la adâncimea de 4876 m se află staţia de minerit Tri-Oceanic, unde se exploatează un zăcământ de metale preţioase, în special argint. Echipa de muncitori condusă de geologul Steven Beck, mai are trei zile până termină programul complet de 90 de zile, după care urmează să fie scosi la suprafaţă şi schimbaţi cu o altă echipă. În timpul lucrului, Sixpack, unul dintre muncitori, dă peste o navă rusească scufundată în apropierea staţiei lor, care în urma cercetărilor se dovedeşte a fi nava Leviathan şi care în mod surprinzător apare ca fiind în serviciul activ al flotei ruseşti din Marea Baltică, de unde aduce la bord un seif. Din vizionarea unei casete video cu jurnalul căpitanului de pe vasul scufundat, află că ceva asemănător cu o infecţie tropicală a decimat membrii echipajului. După ce Sixpack bea vodcă dintr-o sticlă subtilizată din seif, starea lui se deteriorează rapid, analizele doctorului Glen Thompson arătând nişte rezultate inexplicabile, ce vor avea urmări nefaste pentru întreaga staţie minieră subacvatică, ceilalţi membrii fiind obligaţi să caute o cale de supravieţuire.

IMDB : 5,7

Tags: , , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

13 Responses to Leviathan (1989) – filme online

 1. Dranca Sori Paul a comentat: 25/02/2017 ora 23:54

  Stimate D-le. Cristis (O imensa porcarie, Nu va pierdeti timpul).D-voastra. cu ce v-a ocupati in timpul liber?

 2. Dranca Sori Paul a comentat: 25/02/2017 ora 21:27

  Stimate D-le. Cristis (O inensa porcarie, Nu va pierdeti timpul).D-voastra. cu ce v-a ocupati in timpul liber?

 3. Nelu a comentat: 24/01/2017 ora 23:58

  Bun.Verisor cu Aliens.

 4. POSIBIL PARANORMAL a comentat: 13/01/2017 ora 00:37

  La nivelul anului 1989,era un film sf.foarte bun si pentru ca am intarat in 2017,pot sa spun ca viziunea acestui film de categorie sf.actiune, ramine in picioare si in 2060.Pina acum,problema urgenta a suprapopularii,Planetei cu oameni,ii gaseam rezolvare,si va fi o rezolvare,facind pace,redistribuid resursele financiare, ale inzestrarilor armate ,inclusiv cele stiintifice si de cercetari militare si inventica militara, in economia civila,situatie in care economia mondiala ar primi un impuls de dezvoltare de 500%in umatorii ,1-2 ani !Poteentialul uman NECESAR ANGAJARILOR pentru Colonizarea intregului Sistem Solar este de peste 3oo.000.000.000,de OAMENI ! Dupa ce ne apropriem de secatuirea Sistemului nostru Solar,vom avea resursa stiintifica si social administrativa ,plus potentialul material si uman de a incepe cucerirea Galaxiei noastre Cala Lactee.Atunci vom fi cu adevarat o Civilizatie si o Specie Superioara, dar acum nu sintem,decit salbatici.Deci sintem populatii adunate in tarisoare separate intre ele de granite si administratii blocate in teritorii, pazite de armate amenintatoare cu distrugerea totala a “adversarilor”.Fiecare tara isi are propriile potentiale economice, umane, sociale,militare, de resurse materiale. Specia noastra se izoleaza in entitati separate,oponente asupra tuturor potentialilor concurenti ,ceea ce face ca aceasta sa stagneze,sa nu se dezvolte rapid,ba chiar sa bage omenirea intr-un conflict militar total de autodistrugere ,ireparabila!…Dupa ce am vazut acest film,am inteles o alta viziune de moment a Umanitatii,PACE si toate celelalte,enuntate anterior, cucerirea intregului spatiu submarin,care vor forma,pentru 4ooooooooo de oameni noi locuri de munca, milioane de orase subacvatice, zone de agricultura subacvatica(alge marine),zone imense ingradite in cuburi supra etajate ,fiecare zona cu o specie diferita de peste,pentru industria alimentara,diferite fabrici subacvatice, industria mineritului(sint mai multi munti pe fundul oceanelor, decit la suprafata),In orasele subacvatice, nu vor fi necesare strazi,poate intre orase se vor folosi trenuri,in tuneluri vidate ,propulsate pe perna magnetica.Pentru viata in mediul subacvatic,a oamenilor, tehnologia va atinge cotele tehnologiilor spatiale si cu siguranta nivelul de trai va fi mult superior,celor de la suprafata…Va pregati saltul de formare sociala pentru societatile coloniale ale Sistemului nostru SOLAR . ;- 😉

 5. Mika a comentat: 25/12/2016 ora 12:10

  Excelent! Aduce putin cu primul film din seria Aliens.

 6. Yoman a comentat: 21/12/2016 ora 01:32

  Filmul este bunicel , pentru ’89 cred ca a fost super. Recomand!

 7. vasile bleaga a comentat: 19/12/2016 ora 23:27

  Pentru mine a fost scarbos cand au inceput scenele horror si l-am abandonat. Nu sunt adeptul filmelor horror si cu atat mai mult a scenelor scarboase.
  Din partea mea un mare minus daca s-ar putea.

  • cosmin a comentat: 20/12/2016 ora 23:29

   “desteptule ” care esti…:)) nu esti adeptul filmelor horror?Atunci de ce te uiti.nu vezi ca scrie ca e film actiune, HORROR,mister??? retardat.te uiti la ce nu iti place apoi lasi comentariu ca ii dai un mare minus.pai normal,DOAR AI ZIS CA NU ITI PLACE GENUL!. :)) toti retardatii cu 8 clase si logica unui caine de trotuar au pus mana pe calculator.

  • violet a comentat: 22/12/2016 ora 22:37

   stimabile, esti la categoria…horror …

 8. Mika a comentat: 18/12/2016 ora 17:42

  Se poate reposta, va rog?

 9. Zack a comentat: 20/01/2015 ora 23:55

  filmul este super ,dar nu este complet eu am reusit sa il gasesc pe alt site are in jur de 130 minute 😛

 10. gigi a comentat: 29/12/2014 ora 08:32

  Bun filmul,merita vazut

 11. cristis a comentat: 28/12/2014 ora 15:29

  O imensa porcarie,nu va pierdeti timpul

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *