Vizioneaza filme online

Levity – Frivolitate (2003) – filme online

Manual Jordan este eliberat din închisoare pentru bună purtare, după ce a executat deja 22 de ani pentru uciderea adolescentului Abner Easley, în timpul unei tentative de jaf. Întors în oraşul său, ajunge să locuiască şi să lucreze în căminul condus de predicatorul Miles Evans. În încercarea de a-şi răscumpăra păcatele, Manual tine în camera poza lui Abner pentru a-şi aduce aminte motivul pentru care trebuie să îşi îndrepte viaţa. Manual se împrieteneşte cu Sofia Mellinger, fiica dependenta de droguri a unui cântăreţ celebru, ce are nevoie în mod constant de ajutorul lui.
El o întâlneşte şi pe sora mai mare a lui Abner, Adele Easley. Manual profita de faptul că femeia nu îl recunoaşte şi în încercarea lui de a obţine iertarea ei, se aproprie de Adele, iar relaţia lor începe să se dezvolte. Când fiul rebel al lui Adele este implicat în acţiuni violente, Manual intenţionează să îl readucă pe drumul cel bun pentru că trecutul să nu se mai repete.

Tags: , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Levity – Frivolitate (2003) – filme online

  1. m a comentat: 18/08/2013 ora 17:29

    un film bun 😆 😆 😆

  2. pepy a comentat: 08/08/2013 ora 22:56

    Superb, un film deosebit care nu trebuie ratat. Depinde doar de noi daca vrem sa ne schimbam, ce fericire sa vedem ca unii dintre noi pot . Credinta ta te-a mantiut! Du-te si nu mai pacatui !sunt directiile acestui film care arata calea spre mantuire. Ca nu exista pacat,mare sau mic,pe care daca-l recunosti,te caiesti si-ti ceri iertare, sa nu fie iertat, acesta este adevarul . Exceptional, merita vazut !

  3. Tibisor a comentat: 04/08/2013 ora 15:33

    Un film foarte bun … l-am pornit pt. M.Freeman , dar am descoperit un B.B. Thornton jucand perfect intru-n film din care reiese din nou ca doar trupul moare nu si sufletul ! Il recomand !

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *