L’Homme orchestre – Omul orchestră (1970) – filme online

L’Homme orchestre – Omul orchestră (1970) – filme online

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
8.0
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Trimite filmul

Evans (Louis de Funes) este conducătorul unei trupe feminine de balet. Este de-a dreptul draconic în ceea ce priveşte disciplina fetelor din ansamblu, pentru că, în concepţia sa, arta cere efort, disciplină şi sacrificiu. Iar fetele trebuie să sacrifice pe altarul artei în primul rând relaţiile amoroase… Singurul bărbat acceptat în apropierea balerinelor este nepotul lui Evans, Philippe (interpretat chiar de fiul lui Louis de Funes, Olivier de Funes).
Asupra trupei se abate însă o năpastă pe care Evans nu ar fi prevăzut-o nici în cel mai negru coşmar al său: ca din senin, una dintre balerine rămâne însărcinată, iar Evans află că responsabil de această situaţie ar putea fi chiar Philippe! După cercetări amănunţite, demne de un agent al serviciilor secrete, Evans află că vinovata, pe lângă faptul că aşteaptă un copil, mai are unul, gata născut! Cum viitorul trupei este înainte de toate, Evans trebuie să depăşească situaţia, astfel că, în scurt timp, se transformă într-o bonă foarte docilă şi foarte răbdătoare…

IMDB : 6,3

Anul lansarii: 1970
Regizor: Costa-Gavras
Distributie:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Terminal (2018)
John Rabe (2009)
California Dreaming (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1526963904