L’Homme orchestre – Omul orchestră (1970) – filme online

L’Homme orchestre – Omul orchestră (1970) – filme online

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
8.0
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Evans (Louis de Funes) este conducătorul unei trupe feminine de balet. Este de-a dreptul draconic în ceea ce priveşte disciplina fetelor din ansamblu, pentru că, în concepţia sa, arta cere efort, disciplină şi sacrificiu. Iar fetele trebuie să sacrifice pe altarul artei în primul rând relaţiile amoroase… Singurul bărbat acceptat în apropierea balerinelor este nepotul lui Evans, Philippe (interpretat chiar de fiul lui Louis de Funes, Olivier de Funes).
Asupra trupei se abate însă o năpastă pe care Evans nu ar fi prevăzut-o nici în cel mai negru coşmar al său: ca din senin, una dintre balerine rămâne însărcinată, iar Evans află că responsabil de această situaţie ar putea fi chiar Philippe! După cercetări amănunţite, demne de un agent al serviciilor secrete, Evans află că vinovata, pe lângă faptul că aşteaptă un copil, mai are unul, gata născut! Cum viitorul trupei este înainte de toate, Evans trebuie să depăşească situaţia, astfel că, în scurt timp, se transformă într-o bonă foarte docilă şi foarte răbdătoare…

IMDB : 6,3

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
    The Man with the Magic Box ( 2017 )
    Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net