Life Partners (2014) – filme online

Life Partners (2014) – filme online

Vezi trailer
6.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Trimite filmul

Paige şi Sasha, sunt bune prietene aflate în apropierea vârstei de 30 ani, care îşi petrec timpul împreună vorbind, plângându-se de întâlnirile eşuate, şi uitându-se la tv. Asta se schimba când în viaţa lui Paige intră Tim. Următorul pas logic în viaţa lui Paige creează o fisură în prietenia cu Sasha, care continuă să îşi dea întâlniri cu petrecăreţe imature, şi să lucreze ca recepţioneră în timp ce scrie un album.

Anul lansarii: 2014
Regizor: Susanna Fogel

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

7 comentarii
 1. Diana | 2017-06-05

  Dragut!!!

 2. Emanuel | 2015-12-16

  subtirel filmul, si, intr-adevar, pentru fete 🙂

  Dar, daca privim din ansamblu, pare-se exact facut pentru o tara ca a noastra … o tara conservativa(si subiectul filmului cam asta a fost) care nu accepta homosexualitatea in randul ei. Deci, daca suntem conservatori(crestini adevarati, cum si pretindem ca suntem) atunci vom arunca astfel de informatii in cosul de gunoi si vom ridica garda acestor fel de idei. Nu stiu de ce, dar tocmai de aceea – se pare – au ajuns extremistii din asia mica in anumite tari Europene unde libertatea e data la maxim… stiu ca e ciudata aceasta idee, dar atentie la informatii : cand au ajuns in Europa Centrala si de Est au refuzat orice ajutor umanitar care avea un semn de cruce rosie pe ele !!! Spuneai ca sunt vampiri si fug de crucifix :)) dar, fiind primiti in alte tari mai “civilizate” unde nu se pomeneste de Christos, au intrat si au facut tot ce-au vrut. Da, sunt si bani mai multi acolo… clar, totus, umanismul e la maxim aplica pe-acolo, astfel incat unui copil de 14 ani i se da acordul sa faca sex cu un adult fie si de 60 de ani, ca doar si copilul e tot om… asta se intampla in unele tari “conform legii umaniste” care predomina pe-acolo … interesant e ca protectia animalelor interzice zoofilia, dar protectia copilului nu interzice pedofilia…Asadar, lasati-ve copii la orfelinate(ca ne e greu sa-i crestem) si de acolo ii vor infia homosexualii si lesbiencele… nu cumva sa aveti curajul sa nasteti mai mult de 2-3 copiii, ca vin din urma popoarele arabe si romii cu cate 10-15 … si-apoi intrebati-va peste 10 ani, de ce a decazut Europa intr-o asemenea culoare… de ce am devenit islamisti cu totii :/ ?!? Ca ne sunt pretentioase creierele … aham.

 3. Nelutu Strutu | 2015-06-09

  E un film pentru fete cam de 15-20 de ani.Pentru baieti nu recomand.M.am plictisit

 4. oana | 2015-06-05

  mi-a placut; un film despre prietenie, maturizare

 5. mmm | 2015-04-07

  foarte plictisitooooooooor!!!!!

 6. axandra | 2015-03-14

  Relaxant, mi-a placut si mie Recomand pentru o dup-amiaza plictisitoare.

 7. Ty | 2015-03-13

  Mie mi-a placut.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

A Serious Man (2009) - Un tip serios
Innocente - Serial TV
Forever Strong (2008) - Mereu puternici

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!