Liliacul infloreste a doua oara (1988) – filme online

Liliacul infloreste a doua oara (1988) – filme online

Vezi trailer
4.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
4.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Titlu original: Liliacul infloreste a doua oara 

Dana (Emilia Popescu), o tanara profesoara, isi pierde sotul intr-un accident de masina iar Fanus (Mircea Bucur), baietelul ei de 4 ani, isi doreste un tata. Acesta apare in persoana lui Dragos (Adrian Ttitieni) care, indragostindu-se de Dana, o convinge sa ia viata de la inceput.

Acest film a primit cota IMDB 3.0, datorita faptului, ca, in decembrie 1988, cand pelicula a iesit la suprafata, nu a primit drept de difuzare, capatand o amprenta negativa. Pelicula exista inca in arhivele nationale de film, dar datorita jocurilor politice de la aceea vreme, trecerea timpului nu a schimbat titlul primit la aparitie.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  7 comentarii
  1. Mihaela | 2016-11-26

   va rog sa-l repuneti

  2. dan | 2015-02-07

   filmat in PLOIESTI

  3. Dana | 2013-09-01

   Un film slab, enervant, calitate proasta…

  4. Sincerity | 2013-06-27

   Coloana sonora si fondul muzical au fost foarte bine alese pe parcursul integului film. Ingerasul si-a interpretat in mod exceptional rolul!
   Claudia Magdalena

  5. Monica | 2013-05-03

   Mi-a placut mult! Intr-adevar, baietelul, Mircea Bucur (oare o fi devenit actor?) joaca foarte bine, avand in vedere si varsta lui, probabil in jur de 3 ani-3 ani si ceva, si, in general, jocul actorilor este credibil (destul de adesea, cand urmaresc un film romanesc, am o senzatie de jena, vis-à-vis de jocul actoricesc, slab) : Adrian Titieni, Ion Besoiu, Emilia Popescu, tanara si frumoasa, pe care am apreciat-o in mod deosebit in acest rol dramatic( m-am obisnuit s-o vad in comedii), apoi Tora Vasilescu, Rodica Mandache, Nineta Gusti.. Un film sensibil, dupa un scenariu al scriitorului Sorin Holban ( dupa cum am citit pe imdb), in regia Cristinei Nichitus, de care nu am auzit pana acum si nici n-am gasit alte date. Probabil ca la data aceea, filmul a deranjat prin faptul ca unele personaje erau “mic-burgheze” si ca nu se proslavea socialismul..

  6. janina | 2013-03-24

   dragut film

  7. silviam | 2013-03-22

   Am vizionat filmul cu placere si m-a surprins prestatia baiatului si a actorului Titieni. Recomand filmul spre vizionare fara a spune eu prea multe decat ca merita.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)
  Wonder (2017) - Minunea

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net