Vizioneaza filme online

Lilith (1964) – filme online

O nominalizare Globul de Aur.

Warren Beatty şi Jean Seberg sunt protagoniştii acestei drame despre iubirea obsesivă dintre un pshihiatru şi pacienta sa.
Vincent (Beatty), un veteran de război, se întoarce în posomorâtul său oraş natal, Maryland, unde se angajează ca terapeut la Poplar Lodge, un spital de boli nervoase destinat celor înstăriţi. Acolo, Vincent întâlneşte o tânără care suferă de schizofrenie, Lilith (Seberg), o pacientă a cărei frumuseţe fragilă îi cucereşte pe toţi cei cu care intră în contact – în special pe Stephen(Peter Fonda), un alt tânăr cu probleme.
Deoarece Vincent se afundă din ce în ce mai mult în lumea ei secretă devine şi el fascinat de Lilith, ajungând să mintă, să trădeze pentru a o păstra lângă el.
Curând nici Vincent nu va mai putea să îşi dea seama care dintre cele două lumi – a lui sau cea a lui Lilith – este cea reală.

Tags: , , , , , ,
Server 1
Server 2

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Lilith (1964) – filme online

  1. rares a comentat: 27/08/2016 ora 16:00

    Un film foarte bun. o drama psihologica profunda . Jean Seberg face un rol de exceptie. nu mai putin reusit si rolul lui Warren Beatty . filmul se desfasoara lent dar din ce in ce mai intens. nebunia si disperarea fiind bine redate. o scurta dar remarcabila aparitie si pentru Gene Hackman . un film ce merita cu siguranta urmarit.

  2. mirela a comentat: 23/04/2015 ora 03:12

    subiect interesant , dar m-am plictisit si nu am rezistat ,decat pana pe la jumatate …

  3. stela a comentat: 12/08/2014 ora 15:50

    interesant

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *