Lilith (1964) – filme online

Lilith (1964) – filme online

Vezi trailer
7.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

O nominalizare Globul de Aur.

Warren Beatty şi Jean Seberg sunt protagoniştii acestei drame despre iubirea obsesivă dintre un pshihiatru şi pacienta sa.
Vincent (Beatty), un veteran de război, se întoarce în posomorâtul său oraş natal, Maryland, unde se angajează ca terapeut la Poplar Lodge, un spital de boli nervoase destinat celor înstăriţi. Acolo, Vincent întâlneşte o tânără care suferă de schizofrenie, Lilith (Seberg), o pacientă a cărei frumuseţe fragilă îi cucereşte pe toţi cei cu care intră în contact – în special pe Stephen(Peter Fonda), un alt tânăr cu probleme.
Deoarece Vincent se afundă din ce în ce mai mult în lumea ei secretă devine şi el fascinat de Lilith, ajungând să mintă, să trădeze pentru a o păstra lângă el.
Curând nici Vincent nu va mai putea să îşi dea seama care dintre cele două lumi – a lui sau cea a lui Lilith – este cea reală.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net