Linewatch (2008) – filme online

Linewatch (2008) – filme online

Vezi trailer
5.5
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
5.5
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Linwatch este povestea lui Michael Dixon (Cuba Gooding Jr.), un agent care lucrează la graniţa dintre Statele Unite ale Americii şi Mexic. El este respectat de colegii lui de la Patrula Graniţei Americane, şi iubit de familia lui (soţia lui Angela şi fata sa Emily în vârstă de 5 ani). Dar se pare că secretele din trecutul lui se întorc să îl bântuie. Michael nu a fost tot timpul un respectabil membru al familiei pe care o are acum. El a fost un gangster, care făcea parte dintr-o gaşca din Los Angeles.
Dar el a întors spatele acelei vieţi dominată de violenţă. Cu toate astea nimeni nu poate “demisiona” dintr-o astfel de bandă. Banda îl găseşte în cele din urmă pe Michael, care acum trebuie să facă tot ce îi stă în putinţă ca să îşi protejeze familia, chiar dacă trebuie să îl ajute pe conducătorul găştii, Drake, să transporte droguri peste graniţă…

IMDB : 5,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
    Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
    Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net