Livide (2011)

Livide (2011)

Vezi trailer
5.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
5.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

9 comentarii

Pelicula prezintă aventura a trei tineri , stimulați fiind de nevoia de bani . Lucie este o tânără a cărei mamă a murit de curând și a lăsat-o într-o situație financiară precară. Chiar dacă este novice , acceptă totuși o slujbă de asistent medico-social , urmând să îngrijească bătrâni la domiciliu . Împreună cu asa-zisa ei șefă , merge la diferiți pacienți , unde îi sunt prezentate diferite cazuri . Îi atrage atenția însa un caz: o bătrână imobilizată la pat , care nici măcar nu mai vorbește , e hrănită cu perfuzii și este practic absentă la tot ceea ce se întâmplă. Lucie află de la șefa sa că bătrâna este o fostă balerină de succes putredă de bogată și că ar avea o ,,comoară” ascunsă chiar în casă.
După program , Lucie se întâlnește la o bere cu prietenul ei Ben și îi povestește acestuia despre comoara bătrânei. La presiunea lui Ben și a fratelui său , Lucie acceptă să caute ,,comoara” în casa bătrânei și, de voie, de nevoie, îi conduce pe cei doi și împreună pătrund noaptea în misterioasa casă. Odată ajunsi aici vor afla pe propria piele că de fapt ,,comoara” bătrânei este cu totul de-o altă factură și în această situație nu vor decât să scape cu viață….Vor reuși?

Anul lansării: 2011

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Drive-Away Dolls (2023)
La Grande Arche (2023)
Slow (2023)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!