Livide (2011)

Livide (2011)

Vezi trailer
5.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
5.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Pelicula prezintă aventura a trei tineri , stimulați fiind de nevoia de bani . Lucie este o tânără a cărei mamă a murit de curând și a lăsat-o într-o situație financiară precară. Chiar dacă este novice , acceptă totuși o slujbă de asistent medico-social , urmând să îngrijească bătrâni la domiciliu . Împreună cu asa-zisa ei șefă , merge la diferiți pacienți , unde îi sunt prezentate diferite cazuri . Îi atrage atenția însa un caz: o bătrână imobilizată la pat , care nici măcar nu mai vorbește , e hrănită cu perfuzii și este practic absentă la tot ceea ce se întâmplă. Lucie află de la șefa sa că bătrâna este o fostă balerină de succes putredă de bogată și că ar avea o ,,comoară” ascunsă chiar în casă.
După program , Lucie se întâlnește la o bere cu prietenul ei Ben și îi povestește acestuia despre comoara bătrânei. La presiunea lui Ben și a fratelui său , Lucie acceptă să caute ,,comoara” în casa bătrânei și, de voie, de nevoie, îi conduce pe cei doi și împreună pătrund noaptea în misterioasa casă. Odată ajunsi aici vor afla pe propria piele că de fapt ,,comoara” bătrânei este cu totul de-o altă factură și în această situație nu vor decât să scape cu viață….Vor reuși?

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  9 comentarii
  1. Anonymus | 2013-04-05

   Este extrem de nasol,sa nu va unități la el,serios ! :(((

  2. Delia | 2013-04-04

   Aveti probleme cu capu? asta e fantezie ? ffff jalnic film nici macar nu-i fantezie si bineinteles la ce te poti astepta de la francezi??? doar sa vb limba lor nimic mai mult nota 1 !!!!!!!!!! si scoatet-l de la fantezie ca nu e de fantezie 😐

  3. AlinaM | 2013-04-02

   Horror francez!!! Oare la ce ne-am fi asteptat?! Un film extrem de slab.

  4. MARIUS | 2013-04-02

   Nota 7 . Se putea si mai bine.

  5. Evelyn | 2013-04-02

   Bun filmul , merita vazut ! 😉

  6. tavy | 2013-04-01

   mama ce panarama de film !

  7. pepy | 2013-04-01

   Nu mi-a placut.

  8. Anatol | 2013-04-01

   Un film horror mediocru ,cu un fel de vampirE .Foarte enervant :cca 95% din actiune este cu scene nocturne.Facut probabil de niste incepatori de la Casa Pionierilor.

  9. emanuel | 2013-04-01

   film nota 10 tare

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Le voyage de Fanny - Călătoria lui Fanny (2016) - filme online
  O Matador (2017) - filme online
  Sweet Virginia (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net